Friday, December 8, 2023
spot_img
HomeKOLUMNEAir Srbija saopštila koliko koštaju karte za letove između Beograda i Moskve

Air Srbija saopštila koliko koštaju karte za letove između Beograda i Moskve

- Reklama -


Air Srbija je saopštila da su u medijima, kao i na društvenim mrežama, objavljene brojne “spekulacije i neistinite tvrdnje” u vezi sa cijenama karata ove kompanije između Beograda i destinacija u Ruskoj Federaciji.

„Ne ulazeći u razloge zbog kojih bi pojedini mediji i osobe željeli da šire neistine o navodno visokim cijenama karata, u cilju istinitog informisanja građana želimo da iznesemo precizne informacije s tim u vezi. Zbog izuzetno velike tražnje od marta ove godine, karte za letove Air Srbije između Beograda i destinacija u Ruskoj Federaciji mogu se kupiti samo više dana, pa i nedelja, unaprijed“, navedeno je u saopštenju.

U saopštenju Air Srbije se navodi da su već duže vrijeme karte za sve letove u septembru rasprodate.

- Reklama -

Kada je riječ o oktobru, dodaje se da ima još vrlo malo raspoloživih karata u prvoj polovini mjeseca.

„U ovom trenutku, najniža dostupna cena za avio-kartu u jednom smjeru u ekonomskoj klasi između Moskve i Beograda je počev od 397 eura. Najskuplja dostupna karta u jednom smjeru u ekonomskoj klasi između Moskve i Beograda košta 567 eura. Kada je riječ o povratnim kartama iz Moskve do Beograda u ekonomskoj klasi, najniža dostupna cijena je počev od 816 eura, a najviša moguća je 1.156 eura. Sve cijene su prikazane u totalu, odnosno sa uračunatim svim pripadajućim taksama“, saopštila je Air Srbija.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular