Sunday, December 4, 2022
HomeVIJESTIAko oni ne pobijede neće biti ničega - Dodik: Za 6 mjeseci...

Ako oni ne pobijede neće biti ničega – Dodik: Za 6 mjeseci će nestati RS

- Reklama -


Kandidat za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik istakao je danas u Stanarima da su opšti izbori veoma važni za Srbe i opstanak Republike Srpske zbog čega je uvjeren da će podršku dobiti kandidati SNSD.

Dodik je naglasio potrebu da pobijedi SNSD jer je u pitanju opstanak Republike Srpske, a na sceni su oni koji žele da realizuju scenario njemačkog Bundestaga da se BiH treba organizovati bez Republike Srpske i Federcije BiH.

– Ukoliko mi ne pobijedimo, i to vam ne govorim da vas lažem ili blefiram, već je takav kontekst, neće biti Republike Srpske za šest mjeseci – rekao je Dodik na predizbornom skupu u Stanarima.

- Reklama -

On se protivi stavovima opozicije koji hoće nalogodavce da bi ih slušali i razgradili Republiku Srpsku koju, kako je rekao, SNSD želi da jača, sa dovoljno hrane i energije.

– Mi hoćemo Republiku Srpsku vidljivu i samostalnu u okviru Dejtonskog sporazuma. Poštujemo ustav BiH ali ako on nije moguć da se ispoštuje ne prihvatam takvu BiH – izjavio je Dodik.

Nacionalističke partije proteklih dana često iznose slične prijetnje građanima. Na svojim predizbornim grupama poručuju šta će biti ako ne pobijede. Kandidat SDA Zahiragić Haris objavio je i vijesti iz budućnosti. Rijetko građani mogu čuti konkretne političke porgrame, najave aktivnosti i djelovanja da im život u ovoj zemlji bude ljepši i bolji.

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular

%d bloggers like this: