Sunday, December 10, 2023
spot_img
HomeOSTALI SPORTOVIAmerički borac zaprepastio sve: Putin mi je tajno uplatio 150.000 dolara

Američki borac zaprepastio sve: Putin mi je tajno uplatio 150.000 dolara

- Reklama -


Nevjerovatna priča.

Amerikanac Anthony Ruiz, uspješni MMA borac nedavno je u jednom intervjuu otkrio neobičan detalj iz svoje karijere koji je mnoge ostavio u šoku.

On je otkrio je kako mu je 2012. godine nakon meča u Sochiju ruski predsednik Vladimir Putin uplatio 150.000 dolara kao naknadu za štetu i povrede.

On se tada borio protiv čuvenog ruskog borca Alexandera Shlemenka i doživio težak poraz uz pretrpljenje povrede. Tim povodom predsjednik Rusije uplatio mu je 150.000. dolara kao naknadu za štetu koju je pretrpio.

- Reklama -

Ruski predsjednik Vladimir Putin bio je prisutan na ovom meču, nakon čega je odlučio da nagradi Amerikanca. Ruiz je ostao u šoku kada je podigao glavu i ugledao Putina. Obećao mu je nagradu i ispunio je.

Kada se vratio kući u Kaliforniju na njegov račun legla je uplata od 150.000 dolara.

„Nisam mogao da vjerujem. U banci su mi rekli da je novac došao od likova koji baš nisu čisti i mnoge druge stvari. Ja sam znao da je od Putina. Jednostavno sam znao da je od njega. Ipak je on jedan do najbogatijih ljudi na svijetu i njemu tih 150.000 dolara ne znači ništa. Ovo je živa istina. Kunem vam se“, ispričao je Ruiz.

Sve se desilo nakon što se vratio kući. Dobio je poziv i tražili su broj njegovog računa.

„Bio sam u šoku. Prvi dan je leglo 50.000 dolara, drugi dan opet 50, pa i treći dan“, govori Ruiz. Putin je poznat kao ljubitelj borilačkih sportova. Ima crni pojas u judou i majstor je samba, a prije godinu i po dana mu je Svjetska taekwondo organizacija uskratila počasni crni pojas zbog rata koji vodi u Ukrajini. Amerikanac je nakon toga još dva puta gostovao u Rusiji, upisao je i pobjedu i poraz. U MMA karijeri koju je završio 2019. godine borac iza sebe ima 36 pobjeda i 25 poraza.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular