Friday, June 2, 2023
spot_img
HomeVIRALNOAvion slijeće iznad glava turista: Žena pada na leđa, druga ostaje bez...

Avion slijeće iznad glava turista: Žena pada na leđa, druga ostaje bez šešira

- Reklama -


Putnički avion Wizz Aira slijeće na samo nekoliko metara iznad glava turista na grčkom otoku. Objavljena je videosnimka spektakularnog slijetanja koju mnogi smatraju – uznemirujućom.

Putnički avion Wizz Aira slijeće u zračnu luku na grčki otok Skiathos. Prelijeće samo nekoliko metara iznad glava turista.

Pista za slijetanje zračne luke Skiathos je kratka zbog geografskog položaja otoka, što znači da piloti moraju letjeti niže nego što bi to učinili na drugim pistama.

- Reklama -

Čak su se i iskusni promatrači slijetanja aviona činili šokiranima kad je avion za dlaku prošao ogradu zračne luke Skiathos Alexandros Papadiamantis.

Dramatična snimka podijeljena je na YouTubeu, a prema komentarima ispod nje – mnogi je smatraju uznemirujućom.

Avion Airbus A321neo u prelasku iznad ograde diže prašinu i pijesak u zrak, promatrači bježe u panici, na njihovoj odjeći se vidi silina udara vjetrova koje su prouzročili motori mlaznog aviona.

Vika i glasni povici promatrača miješaju se s grmljavinom motora aviona, jedna djevojka od siline mlaza iz motora pada na leđa, a druga ostaje bez šešira.

Na kraju, kotači aviona spuštaju se na pistu, a pilot uspješno završava slijetanje u zračnu luku, piše Daily Mail.

“Visoka temperatura i vrlo kratka pista, morate nisko letjeti kako biste maksimalno iskoristili stazu dostupnu za zaustavljanje“, piše među komentarima videosnimke, prenosi Dnevnik.hr.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular