Sunday, March 26, 2023
spot_img
HomeVIJESTIAzur Terzić izašao iz bolnice: Hrabro naprijed

Azur Terzić izašao iz bolnice: Hrabro naprijed

- Reklama -


Mladi košarkaš Azur Terzić izašao je iz bolnice na kućnu njegu, objavili su njegovi prijatelji na Facebooku.

“Ovim putem obavještavam da je Azur izašao iz bolnice na kućnu njegu, ono najgore je iza njega, i iskreno se nadamo da ono najbolje dolazi, za to ćemo se truditi skupa s njim. Azur je trenutno u krugu najuže porodice, i tako će biti jedno izvjesno vrijeme, jer trenutno smo mi njegov glavni vjetar u leđa u svim ovim nedaćama, trudimo se i borimo skupa s njim. Naravno kada dodje vrijeme biti će i mogućnost da ga se posjeti. (pošto imam mnogo upita vezano za to, drage ljude, Azuru bitne ljude svakako ćemo ugostiti kada za to dodje vrijeme). Ali u narednom periodu od sada do daljnjeg sve je isključivo u najužem krugu porodice. Ja sam sigurna da će Azur naći način da se svima zahvali, ono što mogu reći je da se u cijeloj situacij kakva trenutno jeste osjeća dobro”, stoji u objavi na Facebooku.

Hrabro je sve shvatio i hrabro se bori naprijed, dodaje, u konačnici ta hrabrost, upornost i želja za dalje je krajnji cilj da sve ima pozitivan završni ishod.

- Reklama -

“Napomena za sve one koji svakodnevno imaju na razno raznim portalima grozne komentare tipa: Jel rekao šta je bilo? Dajete glupe izjave zbunjujete javnost, treba on sve reći? Što ne progovori? Takve informacije ostaju u krugu porodice, kao i kod nadležnih institucija koje se bave slučajem. Istraga je jako opširna, te zbog tih okolnosti i traje ovoliko kako se ne bi desio bilo kakav propust, te kako bi u konačnici svi koji imaju bilo kakve veze sa istim odgovarali za svoje postupke. Molimo vas da se dotad suzdržimo u pitanju bilo kakvih drugih naznaka. A vrijeme će ako Bog da pokazati sve. Jako je važno da svi zajedno nastavimo borbu za sigurnost naše djece, iz tog razloga i mnogih drugih razloga je važno da u subotu u 18:30 opet budemo svi na jednom mjestu”, stoji u objavi.

Podsjetimo, nemili događaj se desio 2. oktobra, kada je mladi košarkaš KK Igman Burch pronađen iza diskoteke Advantage slomljene kičme, nekoliko metara ispod stražnjih vrata diskoteke.

Njegova porodica se ranije obratila objavom na Facebook profilu, a ističu kako sumnjaju da se radi o pokušaju ubistva. Navode da nisu dobili niti jedan snimak s tržnog centra jer im je rečeno kako kamere nisu radile.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular