Tuesday, May 30, 2023
spot_img
HomeKOŠARKABeograđani u Kelnu navijaju za BiH: Šta je bilo, bilo je, naprijed...

Beograđani u Kelnu navijaju za BiH: Šta je bilo, bilo je, naprijed Bosno

- Reklama -


Ekipa N1 televizije iz Kelna donosi nam jednu zaista lijepu priču. Pred početak prve utakmice naše reprezentacije na Eurobasketu razgovarali su sa Vladimirom i Zvezdanom, Beograđanima koji se spremaju ići na utakmicu BiH – Mađarska. Na utakmicu nisu krenuli bez obilježja tima za koji će navijati, raširili su šal Bosne i Hercegovine i sa zadovoljstvom pozirali našem fotoreporteru.

“Šta je bilo bilo je idemo dalje, naprijed Bosno!” kazali su na početku razgovora za N1 dva Beograđanina koji su stigli u Njemačku gledati najbolje reprezentacije Evrope.

“Dolazim iz Beograda, moje ime je Vladimir Drašković, došao sam da ispratim ove utakmice. Zanima nas da ove naše reprezentacije prođu dalje, da li je to Bosna, Hrvatska, Slovenija, Hrvatska vidjećemo, svi bi voljeli da budemo među prve četiri.” kazao je za N1.

- Reklama -

U društvu Vladimira je i njegov prijatelj Zvezdan.

“Došli smo drug i ja da gledamo grupnu fazu. Danas ćemo navijati za BiH, a poslije za Sloveniju. Mislim da BiH treba da dobije Mađarsku kao i Slovenija Litvaniju. Ova grupa nam je mnogo zanimljivija. Ostajemo do kraja prvenstva.” kazao nam je.

Priča iz Kelna još jedan je primjer kako sport i sportski uspjesi povezuju normalne ljude sa ovih prostora. Nadamo se da će ova dva super navijača donijeti sreću našoj reprezetnaciji i da će zajedno sa navijačima BiH koji su u Keln stigli iz cijelog svijeta proslaviti prvu pobjedu Zmajeva na Eurobasketu.

 

 

 

 

 

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular