Sunday, January 29, 2023
spot_img
HomeBIZNISBesplatni Raiffeisen CLUB paket za mlade: Bez skrivenih troškova

Besplatni Raiffeisen CLUB paket za mlade: Bez skrivenih troškova

- Reklama -


Besplatni Raiffeisen CLUB za mlade na raspolaganju je klijentima bez skrivenih troškova, a nudi i posebnu pogodnost za online apliciranja – poklon 30 KM.

Kao odgovoran bankar, Raiffeisen banka misli i na svoje mlade klijente te prati njihove potrebe i životni stil. U nastojanju da odgovori na njihove želje, Banka je kreirala ponudu isključivo za mlade ljude koji nezavisno i samostalno žele upravljati svojim finansijama, ali ne znaju odakle da počnu.

Riječ je o posebnom Raiffeisen CLUB paketu koji je dostupan svim osobama starosti između 15 i 26 godina. Posebna fora je što je BESPLATAN do zasnivanja radnog odnosa ili navršene 26. godine!

- Reklama -

CLUB paket sadrži super cool tekući CLUB račun te Mastercard debitnu karticu za beskontaktno plaćanje bilo gdje u svijetu, podizanje novca na bankomatima te kupovinu putem interneta ili dopunu kredita na mobitelu. Imajući u vidu da su korisnici generacija za koju tehnologija ima izuzetan značaj, te da su im potrebne pouzdane usluge paket obuhvata i uslugu Raiffeisen Mobilno Bankarstvo zahvaljujući kojoj korisnici mogu upravljati svojim finansijama bilo kada i sa bilo kojeg mjesta.

Također, tu je i Bankarstvo na Viberu koje omogućava brzo i praktično slanje novca prijateljima iz imenika, te druge usluge za jednostavnije poslovanje s Bankom.

Mladi svoj zahtjev za besplatni Raiffeisen CLUB paket mogu podnijeti online putem web stranice Banke, za samo nekoliko minuta i u svega nekoliko jednostavnih koraka. Klijente koji do 20.12.2022. godine apliciraju online za CLUB paket očekuje posebna pogodnost – poklon 30 KM.

Nakon što klijent preuzme Mastercard® debitnu karticu na nju će biti uplaćen iznos 30 KM i to najkasnije do 31.12.2022. godine. I uživanje u pogodnostima paketa može da počne!

Detaljnije informacije dostupne su na: https://app.raiffeisenbank.ba/bs/raiffeisen-club/home.html

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake
- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular