Monday, September 25, 2023
spot_img
HomeVIJESTIBjeljina: Rodila jedanaesto dijete, jedan od sinova dobio posao u bolnici

Bjeljina: Rodila jedanaesto dijete, jedan od sinova dobio posao u bolnici

- Reklama -


Direktor bijeljinske Bolnice “Sveti vračevi” Zlatko Maksimović je uručio prigodan poklon Dragani Simić iz sela Velika Obarska povodom rođenja 11. djeteta, dok će njen sin Luka, koje je odnedavno postao punoljetan, biti zaposlen u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Maksimović je rekao da su, osim poklona koji će beba dobiti, sa porodicom dogovorene najpotrebnije stvari.

On je naveo da je od trinaestoro članova ove porodice petoro punoljetno, a niko ne radi u državnoj ustanovi, te je povodom toga dogovoreno da u Tehničkoj službi Bolnice bude zaposlen sin Luka.

- Reklama -

“Najstariji sin radi u jednoj privatnoj firmi, devetnaestogodišnja kćerka završava određene škole, a sin Luka, koji je prije dva mjeseca napunio 18 godina, nema zaposlenje, a radi kao sezonski radnik građevinarstvu”, rekao je Maksimović na konferenciji za novinare.

Maksimović je naveo da je razgovarao sa ministrom zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alenom Šeranićem i da je dobio obećanje da će tokom dana biti dobijena saglasnost za ovo zaposlenje već od 1. septembra.

Svi mi iz Bolnice ovim gestom skrećemo pažnju na višečlane porodice i želimo da podstaknemo lokalnu, ali i širu društvenu zajednicu da više brinu o ovim porodicama kojima je pomoć i te kako potrebna. Nema većeg bogatstva od naše djece tako da u narednom periodu, svi koji mogu, moraju takvim prodicama pomagati i više”, istakao je Maksimović.

On je dodao da bijeljinska Bolnica brine o pronalitetnoj politici, te da u ovoj zdravstvenoj ustanovi postoje dvije kovid-operacione sale u kojima je samo u ovoj godini rođeno 14 beba.

Luka Simić zahvalio je upravi Bolnice “Sveti vračevi” što će dobiti zaposlenje u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

“Zahvaljujem menadžmentu, srećan sam i mnogo će mi značiti. U porodici je radost povodom rođenje sestrice, a, s druge strane, dobio sam posao i značiće mi mnogo”, rekao je Luka.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular