Wednesday, October 4, 2023
spot_img
HomeKOLUMNEBlokiran saobraćaj kod Štrpca nakon ranjavanja mladića i dječaka

Blokiran saobraćaj kod Štrpca nakon ranjavanja mladića i dječaka

- Reklama -


Nakon što su S. S. (11) i M. S. (21) ranjeni danas u Gotovuši kod Štrpca, na Kosovu, kada je, po saopštenju “Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije”, koja je i otkrila njihove inicijale, na njih pucao Albanac iz vozila u pokretu, lokalni Srbi su blokirali put u znak protesta, tražeći da napadači budu uhvaćeni.

Kako prenosi Kosovo Online lokalni Srbi kažu da će blokada trajati sve dok napadač ne bude uhvaćen, te, kako prenosi ovaj medij, situacija je trenutno napeta.

Na terenu su u prisutni pripadnici Kosovske policije, kao i jedno vozilo poljskog kontigenta KFOR-a, koje se nalazi nešto dalje od blokade. Pripadnika EULEX-a, piše Kosovo Online, trenutno nema.

Kancelarija za KiM: Dječak i mladić ranjeni kod Štrpca dok su nosili Badnjak

- Reklama -

„Oni su zadobili prostrelne rane: dječak je pogođen u šaku, a drugi u rame i tek pukom srećom nisu stradali, niti su životno ugroženi“, navela je Kancelarija uz informaciju da se povrijeđeni transportuju u Kliničko-bolnički centar u Gračanici.

Kosovo Online je takođe objavio i video snimke sa lica mesta, ali i jedan na kome se vidi maloljetni dječak u bolnici, bez zaštite identiteta maljoletnika. Na drugom se vidi i M. S. sa previjenom šakom.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake
- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular