Saturday, January 28, 2023
spot_img
HomeVIJESTIBrojne zanimljive teme u novom izdanju Tačke na 7

Brojne zanimljive teme u novom izdanju Tačke na 7

- Reklama -


Ne propustite novo izdanje emisije Tačka na 7.

Ovo su teme o kojima govorimo u ovosedmičnom izdanju:

Apsolutni vladar Republike Srpske i dalje je Milorad Dodik. Pobijedio je Jelenu Trivić u utrci za predsjednika entiteta- odlučila Centralna izborna komisija BiH. Nakon 25 dana svih mogućih postizbornih zapleta i niza krivičnih prijava državnom tužilaštvu, za teške izborne prevare.

- Reklama -

Šta kriju vreće, da li i kako su krivotvoreni listići, postoji li lažna štamparija? SIPA-a i Tužilaštvo BiH “upali” u Glavni centar na brojanje. Tragali za dokazima.

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović ponovo prešao preko plota. I preko crte. Bavio se izborima u našoj državi. Uz to se razotkrio “opasnim tumačenjem šta se desilo u Srebrenici”. Da li jedno misli, a drugo govori?

Narod je izašao na ulice u sedmici iza nas. I to organizovano u Banjaluci i Sarajevu, er “Otadžbina je zvala“ u Banjaluci. Vlasti protestovale protiv opozicije. Branila Republiku Srpsku. Fenomen!?

U Sarajevu jer su građani protiv odluka Kristijana Šmita o Izbornom zakonu i Ustavu Federacije BiH. Traže povlačenje njegovih odluka ili će tražiti njegovu smjenu. Pa, neka izabere !

Narod ne izlazi na ulice kad je gladan. A gladan je. Narod je izašao na ulicu, možda u političkom transu. A bez transa, narod ima jedno što je sigurno. Tešku zimu i veliko pitanje- hoće li imati dovoljno za hranu, vodu, struju, grijanje ….za život uopšte ?

Dio je ovo ovonedjeljne Tačke na 7.

Tačku na 7 gledajte sutra od 9 časova ujutro ili poslijepodne od 17.10 h.

Sa vama je Suzana Stambol.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular