Monday, December 5, 2022
HomeSHOWBIZBrutalna osveta Shakire: Želi da ponizi Piquea kao nikog prije (FOTO)

Brutalna osveta Shakire: Želi da ponizi Piquea kao nikog prije (FOTO)

- Reklama -


Ljubavni krah jednog od najpoznatijih parova na svetu ulazi u posljednju fazu drame – osveta bivših ljubavnika.

Shakira, svjetski poznata pjevačica, teško je podnijela razvod, pa su je u jednom trenutku fotografi slikali i kako potpuno skrhana hoda ulicama. Imala je izgubljen pogled i djelovalo je kao da je kraj ljubavi potpuno slomio, procjenjeno da nisu povrijeđene samo njene emisije, nego i ego.

U ovom trenutku jedino što povezuje Gerarda Piquea, zvijezdu Barcelone, i Shakiru su djeca: Sasha i Milan.

Smislila je neočekivan plan kako da se osveti Piqueu, a u tome joj pomaže “Spotify“, glavni sponzor katalonskog giganta.

Barcelona je u nedjelju poražena od Real Madrida (3:1), a na dresovima je imala logo “sove“ koja predstavlja zaštitni znak Drakea.

Postao je prvi izvođač koji je na “Spotify“ koji je prešao 50 milijardi pregleda.

Sada o tome razmišlja upravo Shakira, zapravo joj je to dalo savršenu ideju za osvetu. Kolumbijka trenutno radi na najnovijem singlu “Monotonija“, a želi da ga promoviše na različite načine.

Moises Llores, novinar iz Barcelone, tvrdi da su ugovori između Shakire i sponzora gotovo završeni, te da će u nekoj sljedećoj utakmici Barcelona igrati u dresovima na kojima piše “Shakira“ ili će biti neki logo koji aludira na nju.

Barcelona, Shakira i Pique u ovom trenutku šute o ovoj mogućnosti. Na društvenim mrežama se već pojavio trailer koji predstavlja indirektnu prozivku Piuqea i objašnjava zbog čega je pukla veza (nikada nisu bili zvanično u braku jer je ona željela da ih ne vezuje ugovor).

“Iskreno, brak me plaši. Ne želim da me vidi kao svoju ženu, već više kao svoju djevojku, ljubavnicu. To je poput tog zabranjenog voća, radije ga držim na prstima i da misli kako je sve moguće zavisno od njegovog ponašanja“, kazala je jednom prilikom Shakira.

Shakira je objavila sliku na kojoj se nalazi srce koje kuca uz poruku na španskom.

“Nisi ti ni moja krivica, bila je krvcica zbog monotonije. Nikad nisam ništa rekla, ali to me povrijedilo. Znala sam da će se to dogoditi“, stihovi su iz pjesme.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular

%d bloggers like this: