Saturday, February 4, 2023
spot_img
HomeSHOWBIZČolić se oženio kada je našao ženu koja ispunjava jedan uslov

Čolić se oženio kada je našao ženu koja ispunjava jedan uslov

- Reklama -


Bh. pjevač Zdravko Čolić važio je oduvijek za miljenika žena. On već decenijama uživa u braku sa svojom suprugom Aleksandrom, sa kojom ima dvije kćerke.

Njih dvoje su se vjenčali 2001. godine, a u braku su dobili Unu i Laru. Supruga slavnog pjevača rijetko se pojavljuje u javnosti. Aleksandra je po struci profesorica geografije i posvećena je porodici, a velika je podrška i popularnom pjevaču kako privatno, tako i poslovno.

„Vjenčali smo se na Prvi maj potpuno spontano, svi su mislili da je skrivena kamera, jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi, pa je to bilo ili dža ili bu. Poštovanje i prijateljstvo mora da postoji. Veze koje duže traju, za onog ko može da ih izgura, nisu nekad loše, u smislu zajedničkog života“, rekao je Zdravko, prenosi Nova.

- Reklama -

Na pitanje kako ga je osvojila Aleksandra Čolić je ranije za „Hello“ izjavio:

„Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo da se viđamo, s vremenom smo počeli da se zabavljamo. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine, sekira se… Čovjek nekako prepozna osobu koju bi opet rado vidio, uhvati neku emociju koja bez riječi govori da joj je stalo do njega. To ne mogu da objasnim jer može pred tobom biti najljepša i najpametnija žena, a da jedva čekaš da ode od nje. Viša sila određuje zašto su neki ljudi zajedno, a drugi nisu. Sandrina i moja aura su se prepoznale, to je vjerovatno bilo sasvim dovoljno za ulazak u neku novu dimenziju”.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular