Saturday, September 23, 2023
spot_img
HomeLIFESTYLEDa li između vas i vašeg partnera postoji fatalna privlačnost?

Da li između vas i vašeg partnera postoji fatalna privlačnost?

- Reklama -


Ovo su tajni znaci posebne veze sa partnerom koje nisu vidljivi golim okom, ali neminovno potvrđuju da je hemija među vama jaka i uspostavljena jednom zauvijek.

Mnogi opisuju svog partnera kao srodnu dušu koju su upoznali i odmah osjetili snažnu povezanost jedno sa drugim. Kako se gradi takva neverbalna komunikacija i koji znaci mogu ukazivati na prisustvo upravo te “hemije” među ljubavnicima?

Vas dvoje ste epicentar onoga što se dešava

Čak i u velikoj gužvi ili na društvenom događaju, ponašate se kao da niko drugi ne postoji oko vas. Uzgred, niste svjesni toga, jer je sila privlačnosti toliko prirodan proces da ga ne treba dovoditi u pitanje ili objašnjavati. Tokom burne diskusije, i dalje nastavljate da se upuštate u dijalog jedni sa drugima i reagujete samo na izjave partnera.

Izgleda kao da se poznajete cijeli život

Nivo vaše intimnosti je toliko visok da se čini kao da ste svaki dan svog života proveli jedno sa drugim. Znate navike i misli onog drugog i ni na trenutak ne sumnjate u njihovu autentičnost. To je taj osećaj koji vam pruža udobnost i laganu euforiju koja vas ne napušta tokom čitavog razgovora.

- Reklama -

Fizički kontakt

“Hemija” se često objašnjava kao neobjašnjiva fizička privlačnost koja prožima cijeli prostor oko vas. Možete dodirnuti ruke na sekundu ili dodirnuti rame – ove radnje se dešavaju na intuitivnom nivou, a ponekad služe kao precšutna objašnjenja i manifestacije vaših osjećanja i misli.

Stalni kontakt očima

Nije ni čudo što kažu da su oči čovjeka ogledalo njegove duše, pa je kontakt očima jedan od glavnih pokazatelja vaše privlačnosti. Ovim jasno stavljate do znanja svom partneru da je, uprkos prisustvu drugih, sva vaša pažnja prikovana za njega. Ovaj intimni kontakt ponekad znači mnogo više od riječi i fizičkih manifestacija intimnosti.

“Čitate” jedno drugom misli

Kažu da ljudi koji provode mnogo vremena jedni sa drugima umiju da razmjenjuju misli i znaju šta misli voljena osoba. Sinhronizacija vaših šala, emocija i odluka je nevjerovatna i još jednom dokazuje da je “hemija” priča i o podsvjesnoj vezi, prenosi Vijesti.me.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular