Monday, February 6, 2023
spot_img
HomeKOŠARKADabović nije jedina: Najatraktivnije sportistkinje koje prodaju golišave fotke

Dabović nije jedina: Najatraktivnije sportistkinje koje prodaju golišave fotke

- Reklama -


Bivša srbijanska košarkašica Milica Dabović podigla je prilično veliku buru kada je javnosti saopštila da je otvorila profil na sajtu za odrasle “Onlyfans“ na kojem njeni pratioci mogu da vide njene eksplicitne fotografije.

Platforma koja je postala popularna posljednjih godina je postala prilika i za mnoge poznate ličnosti iz svijeta sporta da na ovaj način zarade.

“Pošto ste svi željeli moj “OnlyFans“, odlučila sam da vam uslišim želju. Volim da se slikam, volim da slikam svoje tijelo, tako da sve slike od sada idu tamo. Još jedan skandal, manje-više. Pala je i opklada da ću imati preko 1000 pratilaca za manje od 24 sata“, najavila je svoj profil Dabović.

Prema nekim kalkulacijama, ona je za prve četiri objave zaradila 6.000 dolara pa je jasno koliko je veliki potencijal, pogotova za poznate ličnosti.

I u svijetu brojne atraktivne sportiskinje to odavno rade, neke su već zaradile ozbiljan novac.

1. Renee Graicie – 3,3 miliona dolara godišnje

Ova atraktivna crnka iz Australije stekla je slavu vožnjom auto trka, ali se obogatila golišavim fotografijama. Ona želi da se vrati u svijet trka, prema pojedinim izvorima. Njena karijera kao trkača počela je 2012. Godine 2019, nakon što je napustila trke, postala je jedna od zvijezda pomenute platforme.

2. Paige van Zant – 1,8 miliona dolara godišnje

aige Van Zant se bavi MMA sportom još od 2012. Prije nego što se pridružila MMA promocijama, bavila se modelingom. Uvrštena među najzgodnije MMA sportiskinje, ona je prema dostupnim podacima prva po zaradi na platformi “OnlyFans“,a procjenjuje se da godišnje zaradi oko 1,8 miliona dolara.

3. Alysha Newman – milon dolara godišnje

Ova atletičarka koja se takmiči u skoku sa motkom takođe je napravila uspešnu karijeru kao model na sajtu za odrasle. Nakon zlata na Igrama Komonvelta, odlučila je da nešto i zaradi, pa je pretplata na mesečnom nivou za njen sadržaj 24 dolara.

4. Pearl Gonzalez – 600 hiljada dolara godišnje

U 2017. godini, Peral Gonzalez je postala UFC borac, debitovala je protiv Cintie Cavillho i izgubila borbu. Kasnije dobija još jednu borbu u 2017. koju je izgubila od Poliane Botello. Otkako je napustila boks golim rukama i MMA karijeru, pridružila se platformi “OnlyFans“ gdje dobija 74.000 lajkova. Jedna od najbolje plaćenih MMA zvijezda poslije Paige Van Zant, vodećih sportistkinja koje zarađuju od ove platforme.

5. Erica Fontaine – 350 hiljada godišnje

Erica Fonaine je od prvog dana među glavnim zvijezdama “OnlyFans“ platforme. U januaru 2022. godine, kada su objavljeni izvještaji u vezi sa njenim nalogom, ona je dobila 40 hiljada lajkova koji su nakon februara 2022 porasli na 57,2 hiljada lajkova.

Ova gimnastičarka je zahvaljujući tome uspjela da zaradi veliki novac i obezbijedi sebi lagodan život.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPa

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular