Tuesday, June 6, 2023
spot_img
HomeLJEPOTA I MODA"DECA SU MOJA TERETANA": Jelisaveta Orašanin u kupaćem pokazala stomak nakon dva...

“DECA SU MOJA TERETANA”: Jelisaveta Orašanin u kupaćem pokazala stomak nakon dva porođaja – Ne volim dijete | Najnovije vesti

- Reklama -


Jelisaveta Orašanin


Foto: Instagram printscreen/jagodenamagli

Glumica Jelisaveta Orašanin napravila je pometnju fotografijama sa letovanja.

Jelisaveta Orašanin provela je nekoliko dana na odmoru u Grčkoj, a na njen izgled u kupaćem kostimu niko nije ostao ravnodušan. I posle dva porođaja, glumica može da se pohvali telom bez mane, a u prvom planu bili su njeni isklesani trbušnjaci.

DOKTOR SAVETUJE – Evo kako da IZBEGNETE PUTNIČKU DIJAREJU, postoje dva načina, a ovo OBAVEZNO morate IMATI sa sobom

DOKTOR SAVETUJE – Evo kako da IZBEGNETE PUTNIČKU DIJAREJU, postoje dva načina, a ovo OBAVEZNO morate IMATI sa sobom

AKO STE ROĐENI OVIH GODINA, OBAVEZNO TESTIRAJTE KRV: Bolest može godinama da se krije i uništava organe, a NEMA SIMPTOME

AKO STE ROĐENI OVIH GODINA, OBAVEZNO TESTIRAJTE KRV: Bolest može godinama da se krije i uništava organe, a NEMA SIMPTOME

Glumica je odabrala plavi gornji deo bikinija, koji je uparila sa donjim delom u “animal” printu. Nizali su se komentari i pohvale, a mnoge dame poručile su joj da joj zavide na besprekornoj liniji.

“Ovo je strašno kako ti izgledaš”, napisala je Jelisaveti njena venčana kuma Dijana Bajić, a u komentarima su se oglasile i brojne koleginice popularne glumice – Milena Radulović, Aleksandra Tomić, Vanja Nenadić, Nina Janković i mnoge druge.

Jelisaveta je ranije ispričala da je prošle godine, nakon rođenja drugog deteta, potražila pomoć nutricioniste kako bi se rešila nekoliko suvišnih kilograma koji su se zadržali nakon trudnoće.

- Reklama -

“Zahvaljujući nutricionistkinji brže sam došla do zdravijeg načina života i ishrane. Jelovnik, pre svega, baziram na povrću bogatom vlaknima, a uz to unosim i složene ugljene hidrate i proteine. Ne volim dijete, one su krajnje sredstvo kom pribegavam zato što daju kratkoročne rezultate. Verujem da je dobro osmišljena ishrana bolja od svake dijete”, rekla je tada glumica za “Hit Informer”.

Primer jednog Jelisavetinog jelovnika izgleda ovako:

Doručak: Ovsene pahuljice i bademovo mleko

Užina: Dva kivija

Ručak: Grilovana piletina i špargla

Večera: Losos sa salatom

Glumica i supruga košarkaša Miloša Teodosića je, uz pravilnu ishranu, uvek fizički aktivna, a pored uobičajenih sportskih aktivnosti u tome joj pomažu i ćerka Petra (3) i sin Bogdan (1).

“Deca su moja teretana. Ali bukvalno. Oni su moji privatni treneri. Kad sam sa njima, ne sedam. Smatram da i to utiče na kilažu”, objasnila je Jelisaveta i dodala da joj je i “reformer pilates” mnogo pomogao da se vrati u pređašnju formu.

“Ova rekreacija savršeno oblikuje telo, potpomaže koncentraciju, topi kilograme, ali i uspostavlja unutrašnji balans, što je meni preko potrebno. Moj trening podjednako opterećuje obe strane tela i celokupnu muskulaturu, čime se kalorije brže tope, a telo savršenije oblikuje”, otkrila je umetnica tajnu svog izgleda.

 

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular