Tuesday, September 26, 2023
spot_img
HomeOSTALI SPORTOVIDenis Bećirović i Benjamina Karić ugostili Lanu Pudar

Denis Bećirović i Benjamina Karić ugostili Lanu Pudar

- Reklama -


Član Predsjedništva BiH Denis Bećirović i gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić primili su u posjetu najbolju bosanskohercegovačku plivačicu Lanu Pudar.

Čestitajući joj na dosadašnjim uspjesima i rezultatima na takmičenjima u Bosni i Hercegovini i širom svijeta, član Predsjedništva BiH Denis Bećirović naglasio je kako je mnogo razloga zbog kojih su građani Bosne i Hercegovine ponosni na mladu sportistkinju koja je personifikacija uspješnog sportskog dijela naše zemlje.

Član Predsjedništva Bećirović je istakao kako su rezultati Lane Pudar najbolji način za promovisanje države Bosne i Hercegovine, te podstrek za sve mlade u našoj zemlji.

- Reklama -

Tokom susreta, Lana Pudar je zahvalila na dosadašnjoj podršci, uz naglasak da će u narednoj godini biti još sportskih izazova.

Uspjesima u vodenim sportovima i ove godine dokazala je još jednom svoje kvalitete tokom sportskih takmičenja, koja se s velikom pažnjom prate u javnosti.

Član Predsjedništva BiH Denis Bećirović je istakao kako će podržati Lanu Pudar na njenom putu ka uspjehu, a zajedno s gradonačelnicom Sarajeva Benjaminom Karić je, na kraju razgovora, poručio kako s posebnim zadovoljstvom čekaju svako naredno takmičenje Lane Pudar, iskreno vjerujući u nove sportske uspjehe najbolje bosanskohercegovačke plivačice.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake
- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular