Tanja Savić


Foto: Srbija Danas

Tanja Savić kaže da je sada prezadovoljna svojim izgledom, nakon što je skinula višak kilograma koji joj je smetao.

Tanja Savić smršala je 3 kilograma i sa 60 kg spustila se na 57 kg, te skinula višak sa stomaka zbog kog nije bila u potpunosti zadovoljna svojim izgledom.

Pevačica je najpre želela da smrša uz pomoć detoks programa koji podrazumeva konzumiranje isključivo sokova od ceđenog voća i povrća, međutim to joj nije polazilo za rukom. Često je bila gladna, pa je odlučila da ipak jede hranu, ali da prepolovi porcije.

“TREBALO MI JE 300 MARAKA ZA MORE, PA SAM PRISTALA!” Danas je zvezda serije “Vojna akademija”, a nekad je RADILA U BUTIKU u kom joj je jedan susret promenio život!

“TREBALO MI JE 300 MARAKA ZA MORE, PA SAM PRISTALA!” Danas je zvezda serije “Vojna akademija”, a nekad je RADILA U BUTIKU u kom joj je jedan susret promenio život!

RUKA JOJ JE ODJEDNOM POSTALA PLAVA! Lepa Brena se već 17 godina bori sa ovom bolešću, A SADA SUMNJA DA SE VRATILA

RUKA JOJ JE ODJEDNOM POSTALA PLAVA! Lepa Brena se već 17 godina bori sa ovom bolešću, A SADA SUMNJA DA SE VRATILA

“Krenula sam na detoks i trebalo je da pijem samo sokiće od voća i povrća, ali nisam mogla da izdržim, a da ne stavim ništa od hrane u usta. Ceđene sokove sam zadržala za doručak, a odlučila sam da uz to imam manje, lagane obroke. Jela sam salate, piletinu, ribu… Naravno, sve to bez hleba. Bukvalno sam prepolovila količinu hrane koju sam unosila i to mi je brzo donelo rezultate“, ispričala je ona za “Hit Informer”.

Tanja je ispričala da se najviše goji u predelu stomaka, pa joj je taj deo tela bio prioritet kada je mršavljenje u pitanju.

“Čim nabacim koje kilo odmah mi se poveća stomak i to me nervira. Konačno sam uspela da ga skinem! Sada nigde nemam višak. Baš sam se stesala u tom delu tela i prezadovoljna sam kako izgledam. Sklona sam gojenju, pa moram s vremena na vreme da regulišem ishranu, kako bih održavala vitku liniju”, iskrena je pevačica, koja se najviše ugojila u vreme karantina tokom pandemije korona virusa.

“Tada sam se baš bila ubucila, pošto nisam nastupala, već sam samo sedela kod kuće. Smetalo mi je što sam se ugojila, pogotovo kada bih se pogledala u ogledalo i videla da “kipi” na sve strane. Čim sam krenula da nastupam, smršala sam, a sada više nemam ni salo na stomaku”, objasnila je Tanja, koja i dalje ponekad voli da se opusti kada je reč o hrani.

“Mora čovek nekad sebi da da oduška. Dešava mi se da klopam baš pred nastup, a to nije baš pametno. Budu mi gladne oči, pa se prejedem i onda jedva pevam“, ispričala je pevačica.

JELOVNIK TANJE SAVIĆ

Doručak: Sok od voća i povrća

Ručak: Piletina i salata

Večera: Riba

Trik savet: Jedite više puta tokom dana, ali neka to budu manji, lagani obroci.

 

Source link

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime