Tuesday, December 6, 2022
HomeKOLUMNEDrama na letu Air Serbije: Čuo se jak prasak, avion prinudno sletio

Drama na letu Air Serbije: Čuo se jak prasak, avion prinudno sletio

- Reklama -


Avion kompanije Air Serbia, Airbus 319, na liniji Tivat – Beograd, morao je u utorak prinudno sletjeti 45 minuta nakon polijetanja s tivatskog aerodroma, prenijeli su crnogorski mediji.

Kako su za srbijanski portal Nova.rs ispričali putnici koji su bili u zrakoplovu, pet minuta nakon polijetanja začuo se jak prasak.

“Bilo je nešto nalik udaru groma. Zrakoplov je gubio i mijenjao snagu, a jedna putnica je vidjela iskre ispod nogu kao i da se ispušta gorivo iz rezervoara u more”, dodali su.

- Reklama -

Zrakoplov je kružio iznad bokokotorskog zaljeva oko pola sata, a ljudi su na kopnu uočili veliku količinu dima koji je izlazio iz zrakoplova.

Prema riječima putnika, bilo je i onih s malom djecom koja su počela plakati, a posada u prvih desetak minuta, pričaju, nije dala nikakvo objašnjenje.

“Potom su nas obavijestili da se dogodio kvar na motoru i da moramo izvršiti pripreme za slijetanje na tivatski aerodrom. Uslijedila je standardna procedura u takvoj situaciji i to je putnike dodatno uplašilo, a naročito strance”, ispričali su putnici za Nova.rs.

Iz kompanije Air Srbija potvrdili su televiziji Crne Gore da je njihov avion iz Tivta za Beograda vraćen na aerodrom Tivat zbog tehničkih razloga i mjera opreza. Istaknuli su da sigurnost putnika nije bila ugrožena.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular

%d bloggers like this: