Tuesday, September 26, 2023
spot_img
HomeFILM I TVEmilia Clarke odala mučnu istinu o scenama seksa u Igri Prijestolja

Emilia Clarke odala mučnu istinu o scenama seksa u Igri Prijestolja

- Reklama -


Britanska glumica Emilia Clarke najpoznatija po ulozi u fantastičnoj seriji “Igra prijestolja”, priznala je da je bila prestravljena scenama seksa jer nije znala šta treba raditi.

Glumica je u planetarno popularnoj seriji počela glumiti s nepune 23 godine, nakon škole glume te je preuzela veliki izazov glavne glumice i interpretaciju najpoznatijeg lika cijele serije – Daenerys Targaryen.

Ispričala je kako je bila prestravljena scenama seksa jer nije znala šta treba raditi. Nikada prije nije bila na velikom filmskom setu, a posebno joj je bio težak zahtjev da se skine gola pred svim članovima ekipe i gledateljima.

- Reklama -

Također, priznala je da nije znala da će biti toliko golotinje prije nego je prihvatila ulogu.

Spomenula je i glumca Jason Momou s kojim se našla u eksplicitnoj sceni kada njegov lik Khal Drogo siluje Daenerys Targaryen. Istakla je koliko je glumac bio nježan i profesionalan prema njoj te da joj je njegova zaštita puno pomogla na snimanju.

“Plakao je više od mene. Tek sada shvaćam koliko sam imala sreće jer to se moglo odviti na mnogo, mnogo, mnogo različitih načina”, rekla je te otkrila da je Momoa bio vrlo ljubazan i pažljiv.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake
- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular