Wednesday, June 7, 2023
spot_img
HomeFILM I TVEmotivan oproštaj Beyonce od Tine Turner: Moja voljena kraljice...

Emotivan oproštaj Beyonce od Tine Turner: Moja voljena kraljice…

- Reklama -


Slavna rock pjevačica Tina Turner preminula je u srijedu nakon duge bolesti u dobi od 83 godine u svom domu u Kusnachtu, blizu Züricha u Švicarskoj. Od nje se otkako je preminula opraštaju brojne kolege iz muzičkog svijeta, među kojima je i Beyonce, kojoj je Turner bila jedna od najvećih uzora.

Beyonce je usred svoje turneje Renaissance objavila emotivnu poruku na svojoj internetskoj stranici posvećenu upravo Tini.

“Moja voljena kraljice, volim te beskrajno. Toliko sam zahvalna za tvoju inspiraciju i na sve načine kojima si utrla put. Ti si snaga i otpornost, ti si oličenje moći i strasti. Svi smo toliko sretni što smo svjedočili tvojoj dobroti i predivnom duhu koji će zauvijek živjeti”, napisala je Beyonce.

Kako navodi Index, ovo nije prvi put da Beyonce javno odaje počast Tini Turner, napravila je to i 2005. godine.

- Reklama -

“Kada pomislim o inspiraciji, mislim na dvije Tine u svom životu. Jedna je moja majka Tina, a druga je nevjerojatna Tina Turner”, rekla je Beyonce i zatim naglasila: “Nikada u životu nisam vidjela tako moćnu, žestoku i fantastičnu ženu, kao što je Tina”, rekla je tada Beyonce.

Preminula Tina Turner

Inače, Beyonce i Turner imale su zajednički nastup na dodjeli Grammyja 2008. godine kada su otpjevale Proud Mary. A za 80. rođendan Tine Turner, Beyonce je podijelila poruku također na svojoj internetskoj stranici.

“Mojoj kraljici Tini Turner: Voljela sam te čitavog života. Ti si utrla put i omogućila još jednoj seoskoj djevojci da slijedi svoje snove. Toliko sam zahvalna što postojiš. Blagoslovljena sam s dvije Tine koje su me vodile kroz život”, napisala je tada Beyonce.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular