Tuesday, January 31, 2023
spot_img
HomeKOLUMNEEmotivno javljanje na Novoj S: Moj sin redovno dobija prijetnje smrću jer...

Emotivno javljanje na Novoj S: Moj sin redovno dobija prijetnje smrću jer je gay

- Reklama -


Na Novoj S u emisiji Utisak nedelje kod Olje Bećković u segmentu javljanja gledalaca i glasanja za prijedloge utiska nedjelje javila se gledateljka i emotivno ispričala svoju ispovijest.

“Moj sin redovno dobija prijetnje smrću anonimnim porukama, a posebno nekih 20 dana neposredno pred Prajd. Te iste prijetnje dobijam i ja”, riječi su majke čiji je sin gay a koja se uživo uključila u emisiju Utisak nedelje na Novoj S u kojoj je tema bila nedavno organizovani Evroprajd.

„Moj sin je gay i ja ne znam kakav problem s tim ima bilo ko u Srbiji, jer najveći problem i sučeljavanje s tim imaju ta djeca“, rekla je ova gospođa.

- Reklama -

Ona je zatim objasnila da se LGBT osobe još u školskom dvorištu suočavaju sa izazovima, a kasnije i kroz institucije na poslu.

„Recimo, moj sin je decentan, edukovan vrlo, elokventan, fantastično radi svoj posao i ne može niko od pretpostavljenih na poslu da mu tu nađe nikakvu zamjerku. Ali mogu da mu nađu, i to su najčešće žene, majke, što je strašno, jer vide isfeminizirani pokret“, objasnila je ona i dodala:

„Kako smo se mi kao porodica suočili s tim u njegove 33 godine, znamo nas četvoro. Niko ne zna šta nosi devet mjeseci ispod srca, kao što ni ja nisam znala. I da svako vodi računa šta priča, jer riječ je najjače oružje. Riječ se ne može izbrisati i ne može se potrti nikada, a vraća se kao bumerang“, zaključila je gospođa.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular