Monday, December 11, 2023
spot_img
HomeFILM I TVEvo kad počinju Zvezde Granda: Sve je novo i glamurozno

Evo kad počinju Zvezde Granda: Sve je novo i glamurozno

- Reklama -


Nakon ljetnje pauze regionalni muzički show „Zvezde Granda“ vraća se na televizijske ekrane sa novom sezonom u kojoj je došlo do drastičnih promjena.

Poslije 20 godina kreativni direktor „Granda“ Saša Popović najavio je novi koncept takmičenja i pravila koja će šou učiniti još zanimljivijim i dinamičnijim.

–Ova sezona se razlikuje od svih ostalih jer imamo kandidate koji su izabrani i koje su mentori izabrali i kandidate koji su izazivači. To je prvi put za ovih 20 godina da svaki mentor ima 2 muška i 2 ženska kandidata. U ovoj prvoj emisiji imamo 4 muška i 4 ženska kandidata – objasnio je za Grand Popović i nastavio:

-Imamo i izazivače. Muški se takmiče sa muškim kandidatima, ženski sa ženskim. Imamo taster i svako će da lupi taster protiv koga se bori. Možda je malo komplikovano za objašnjenje, ali gledaćete emisiju i biće vam jasno.

- Reklama -

Snimanja novih epizoda su uveliko u toku, a emitovanje najgledanijeg muzičkog takmičenja startuje u subotu, 23. septembra sa početkom u 20 sati u BiH na programu TV Nova.

Pored novog koncepta takmičenja i scena je potpuno promjenjena, a cijeli studio opremljen je najnovijom tehnologijom, rasvetom i velikim video bimom, čineći novu binu najglamuroznijom do sad.

Saša Popović će i dalje biti u ulozi predsedavajućeg, dok će se žirijskim stolicama i ove godine naći čuvena osmorka, Ceca Ražnatović, Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac, Snežana Đurišić, Đorđe David i Aleksandar Milić Mili.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular