Tuesday, May 30, 2023
spot_img
HomeRIJALITI(FOTO) BOLESNO: Privatna PREPISKA Dalile i Dejana pre Zadruge ZGROZILA javnost! Subotićka...

(FOTO) BOLESNO: Privatna PREPISKA Dalile i Dejana pre Zadruge ZGROZILA javnost! Subotićka objavila sve | Najnovije vesti

- Reklama -


Dejan Dragojević, Dalila Dragojević, Aleksandra Subotić


Foto: TV Pink printscreen

Svašta se dešavalo, vreme je da vas podetimo.

 

Današnji prevejani rijaliti igrači bili su nekada rijaliti žutokljunci. Njihove današnje glumačke predstave i busanje u grudi “Znaš li ti ko sam ja?” sada mogu nekoga fascinirati, ali nas, teško. Kad god vidimo da neko od njih glumi ludilo, uputimo pogled podignute obrve koji govori “znamo se odavno”. Sve takve evolucije rijaliti igrača i zaboravljene događaje možete pronaći u našoj kategoriji RIJALITI LUDNICA.

Pravi skandali između rijaliti profesionalaca uvek nastaju kada se rijaliti završi, mnogi će reći kao uvertira za sledeću sezonu, ali oni što se desilo između Dalile i Dejana Dragojevića sa jedne i Aleksandre Subotić sa druge strane posle rijalitija Parovi 2017. godine prevazilazi sve granice.

Jedno je sigurno, kraj sa krajem vezan za rijaliti igrače više niko ne može da se pohvata. Nakon što su izašli i prestali da vode život ispred kamera, svako od kandidata je nastavio da svoje fanove obaveštava o pojedinostima iz života, na sebi svojstven način.

- Reklama -

jedna od legendi rijalitija u usponu tada Aleksandra Subotić radila je ti preko svog Instagram profila, dok je njena ljuta rivalka, i pobednica “Parova 5”  Dalila Dragojević ti najčešće radila putem lajva.

Ono što je jedino sigurno jeste da su dva omiljana para, Dejan i Dalila, kao i David i Aleks, otišli korak dalje u svojoj netrepeljivosti.

Sve je počelo putem društvenih mreža.

Pojavio se profil koji je počeo da da kači Daliline ružne slike, i kao po navici, svi su odma optužili Aleksandru. Sibotićka je tada za naš portal Srbija Danas rekla:

– Istina je da sam rekla kako su Dejan i Dalila dva opterećena bolesnika. Samo nas bockaju i provociraju, diraju moje malo dete i Ljubu. Porodica je nešto sveto! Kakvi to ljudi diraju decu i porodicu. Sve je počelo porukom u kojoj su me nazvali k*rvom, a zatim je Dejan pretio čak i mom administratoru – rekla je Tada Aleksandra i nastavila:

– Mi smo smireni, kada srede svoje psihičke probleme bićemo ok. Ne znam zašto nas diraju i provociraju, govore ružne stvari i vređaju. Ali to samo pokazuje ko su i šta su oni – kazala je ona u besu, a na pitanje da li postoji mogućnost da se izglade odnosi kaže:

– Druga strana se svačim služi, pa je ovo kap koja je prelila čašu. Ja sam poslala Dejanu poruku, jako lepu, nije mi jasno zašto se ponaša tako. I moja mama je birala reči jer poštuje to što je Dejan Davidov brat. On nam je odgovorio da će nam izaći g*vna na nos. Jadno je to što mi diraju dete, baš se niskim trikovima služe. Ali to Dejana nagovara Dalila, mada ona ne bi mogla da manipuliše sa Dejanom da te stvari ne postoje i u njemu – otkrila je tada ona.

– David je jako razočaran, Dejan je pokazao svoje pravo lice. Sramota bre, kunem vam se da sam šokirana- završava Aleksandra.

Kao dokaz svega što govori Subotićka nam je tada poslala i sve navodne prepiske sa Dejanom i Dalilom koje možete pogledati u ovoj galeriji, redosledom po kojem su slane i primane:

 

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular