Tuesday, May 30, 2023
spot_img
HomeFUDBALFudbaleri Slobode u Banovićima dočekuju Zrinjski

Fudbaleri Slobode u Banovićima dočekuju Zrinjski

- Reklama -


Fudbaleri tuzlanske Slobode u zaostaloj utakmici 1. kola Premijer lige BiH na Gradskom stadionu u Banovićima dočekat će aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine mostarski Zrinjski.

Utakmica se igra sutra od 16.30 sati, a o novom sudaru sa Mostarcima na press-konferenciji su govorili trener Adnan Osmanhodžić i fudbaler Kenan Delić.

“Neće nam biti lako jer nam u goste dolazi najbolja ekipa u BiH. Mi ulazimo u ritam utakmica srijeda – subota i sigurno da nam takve okolnosti ne idu u prilog. Dovoljna je činjenica da vam kažem da prije 10. kola igramo utakmicu prvog kola (sutrašnju) i poslije 10. kola igramo utakmicu trećeg kola. Međutim, naši igrači su spremni, nema povrijeđenih, osim kapitena Emira Jusića koji je zadobio povredu u utakmici sa Igmanom i još uvijek nije oporavljen. Ne sumnjam da će naši igrači, koji su za nas najbolji na svijetu, i dalje davati maksimum kako bi došli do povoljnog rezultata sa Zrinjskim”, kazao je Adnan Osmahodžić, koji je čestitao Mostarcima na respektabilnim igrama u Evropi.

- Reklama -

Prvotimac Kenan Delić je rekao da dolazi najkvalitetnija i najbolja ekipa u ligi.

“Zrinjski ima dosta dobrih pojedinaca, imaju najboljeg napadača lige, ali mi se ne bojimo nikoga. Želimo odigrati jednu dobru utakmicu. Što se tiče nas, ekipu Zrinjskog dočekujemo u jednoj dobroj atmosferi i ako budemo pravi i na nivou, mislim da možemo ostvariti dobar rezultat za nas”, kazao je Delić.

Fudbaleri Slobode pozivaju navijače da ih i ovoga puta podrže, a zauzvrat obećavanu beskompromisnu borbu.

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular