Friday, December 8, 2023
spot_img
HomeVIJESTIFUP traži informacije o policajcima koji se mogu povezati sa Sky aplikacijom

FUP traži informacije o policajcima koji se mogu povezati sa Sky aplikacijom

- Reklama -


S ciljem tačnog informisanja, Federalna uprava policije izdala je saopštenje za javnost zbog, kako navode, sve češćih novinskih tekstova, radijskih i televizijskih priloga, te istih koji se objavljuju na web portalima, a koji se tiču špekulacija u vezi policijskih službenika Federalne uprave policije i korištenja Sky aplikacije.

Iz FUP-a su pojasnili kako je u prethodnom periodu određeni broj medija kroz tekstove i priloge koji se tiču SKY aplikacije i njenih korisnika navodio da su istu koristili i policijski službenici, među kojima i policijski službenici Federalne uprave policije.

Imajući u vidu da se radi o ilegalnoj aplikaciji, dodaju oni, činila se nemjerljiva šteta Federalnoj upravi policije.

- Reklama -

Stoga su danas naglasili kako Federalna uprava policije ne raspolaže niti jednom informacijom objavljenoj u medijima, koje mogu dovesti bilo kojeg policijskog službenika Federalne uprave policije sa korištenjem SKY aplikacije.

Pozvali su medije koji raspolažu relevantnim informacijama, a koje se odnose na policijske službenike Federalne uprave policije, da ukoliko iste posjeduju, dostave Federalnoj upravi policije s ciljem poduzimanja daljih aktivnosti.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular