Thursday, June 1, 2023
spot_img
HomeKOŠARKAGdje gledati utakmicu BiH - Francuska?

Gdje gledati utakmicu BiH – Francuska?

- Reklama -


Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine danas će odigrati jednu od najvećih utakmica u svojoj historiji. Pobjeda nad Francuskom značila bi prolazak grupne faze evropskog košarkaškog prvenstva. Zmajevi su do sada ubilježili dvije pobjede nad Mađarskom i evropskim prvacima Slovenijom.

Prenos uživo: BiH – Francuska, gdje gledati utakmicu?

Utakmicu naše selekcije na području Balkana prenosi Sport Klub, a EON je za prvih 11.000 korisnika obezbijedio besplatan prenos za korisnike iz BiH koji su onemogućeni da prate prenose na servisu Moja TV.

Kompanija Telemach BH svjesna značaja koji aktuelni plasman naših košarkaša i košarkašica ima, ali i snažne želje svih građana da podrže naše košarkaške Zmajeve i Zmajice, omogućila je svim građanima Bosne i Hercegovine besplatan pristup i gledanje svih utakmica Eurobasketa u periodu od 1.9. u 11 sati, do 18.9.2022. u ponoć, preko EONa.

Uz to, u navedenom periodu, svim građanima će biti dostupni i drugi TV sadržaji: objektivna informativa i vijesti iz cijelog svijeta na N1, najslušaniji muzički hitovi na IDJTV, najbolja zabava za cijelu porodicu na Nova S, kao i mnogi drugi. Potrebno je samo da se prijavite putem linka https://bh.eon.tv/bosnaihercegovina/ nakon čega ćete dobiti SMS sa potvrdom o uspješnoj prijavi i pristupnim podacima za EON.

Telemach BH već 4 godine podržava košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine.

- Reklama -

Gdje gledati prenos uživo BiH – Mađarska ako ne živite u BiH?

Građani Srbije, Crne Gore i Hrvatske i Slovenije prenose utakmica Evropskog prvenstva mogu pratiti na SportKlubu.

Za građane koji ne žive u navedenim državama prenosi su dostupni na sljedećim kanalima:

Kanal AMagenta Sport (Ger), S SportVeikkaus TV

Utkamica Bosna i Hercegovina – Francuska počinje u 14:30 minuta, a naši sjajni košarkaši imaju priliku da pobjedom izbore plasman u naredni krug. Naš tim u grupnoj fazi očekuje i utakmica protiv Litvanije koja je izgubila sve mečeve u grupnoj fazi.

Fantastične partije naših košarkaša u Njemačkoj prati i tim našeg portala.

 

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular