Monday, December 5, 2022
HomeKOŠARKAGdje gledati utakmicu Bosna i Hercegovina - Mađarska?

Gdje gledati utakmicu Bosna i Hercegovina – Mađarska?

- Reklama -


Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine danas će odigrati prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu protiv Mađarske. Utakmica počinje u 14:30 minuta.

Prenos uživo: BiH – Mađarska, gdje gledati utakmicu?

Utakmicu naše selekcije na području Balkana prenosi Sport Klub, a EON je za prvih 11.000 korisnika obezbijedio besplatan prenos za korisnike iz BiH koji su onemogućeni da prate prenose na servisu Moja TV.

Kompanija Telemach BH svjesna značaja koji aktuelni plasman naših košarkaša i košarkašica ima, ali i snažne želje svih građana da podrže naše košarkaške Zmajeve i Zmajice, omogućila je svim građanima Bosne i Hercegovine besplatan pristup i gledanje svih utakmica Eurobasketa u periodu od 1.9. u 11 sati, do 18.9.2022. u ponoć, preko EONa.

Uz to, u navedenom periodu, svim građanima će biti dostupni i drugi TV sadržaji: objektivna informativa i vijesti iz cijelog svijeta na N1, najslušaniji muzički hitovi na IDJTV, najbolja zabava za cijelu porodicu na Nova S, kao i mnogi drugi. Potrebno je samo da se prijavite putem linka https://bh.eon.tv/bosnaihercegovina/ nakon čega ćete dobiti SMS sa potvrdom o uspješnoj prijavi i pristupnim podacima za EON.

Telemach BH već 4 godine podržava košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Gdje gledati prenos uživo BiH – Mađarska ako ne živite u BiH?

- Reklama -

Građani Srbije, Crne Gore i Hrvatske i Slovenije prenose utakmica Evropskog prvenstva mogu pratiti na SportKlubu.

Za građane koji ne žive u navedenim državama prenosi su dostupni na sljedećim kanalima:

DAZN DeutschM4 SportSportKlub (BiH)SportKlub (Cro)SportKlub (Mac)SportKlub (Mon)SportKlub (Ser)SportKlub (Slo)Veikkaus TV

Ekipe N1 televizije su u Kelnu gdje pratimo sve zanimljivosti vezanu za našu reprezentaciju.

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular

%d bloggers like this: