Monday, December 5, 2022
HomeSHOWBIZGdje je nestao Dewey iz "Malcolma u sredini"?

Gdje je nestao Dewey iz “Malcolma u sredini”?

- Reklama -


Erik Per Sullivan najpoznatiji je po ulozi najmlađeg brata Deweyja u sitcomu “Malcolm u sredini”, no otkako je serija završila o njemu se malo zna.

Danas ima 31 godinu, a zadnji put je glumio 2010. u filmu “Twelve”, kada je imao 18. Nakon toga se povukao iz gluma i prestao se pojavljivati u javnosti, te uspješno čuva i svoju privatnost, piše Dnevnik.hr.

No njegov brat iz serije, Frankie Muniz koji glumi Malcolma, u zadnjem intervjuu upitan je o Eriku, a čini se da ni on više ne zna puno o njemu.

- Reklama -

“Da budem iskren, ne znam što sada radi. Nije mi drago što to moram reći jer sam pričao s njim samo nekoliko puta otkako je serija završila”, priznao je Muniz.

“Puno sam pričao s njegovim roditeljima. Kad sam imao bend, svirali smo u gradu u kojem je živio i njegovi roditelji su došli na koncert no on nažalost nije. Tada sam popričao s njima i rekli su mi da je posvuda i da se bavi svime i svačime”, dodao je.

“No ono što sigurno znam jest da neki ljudi glume samo kao djeca, a da zatim žele iskusiti druge stvari i živjeti normalnijim i privatnijim životom”, istaknuo je Muniz.

“Mislim da je to ono i što je on želio i to je dobro za njega”, zaključio je.

Serija “Malcolm u sredini” snimala se od 2000. do 2006. godine i postigla je veliki televizijski uspjeh te je i danas jako popularna.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular

%d bloggers like this: