Friday, January 27, 2023
spot_img
HomeKOLUMNEGrom udario u avion, voditelji Nove TV zapjevali "jači smo od sudbine"

Grom udario u avion, voditelji Nove TV zapjevali “jači smo od sudbine”

- Reklama -


U avionu, u koji je u četvrtak navečer udario grom tijekom leta iz Dubrovnika za Zagreb, bila je i ekipa Dnevnika Nove TV. Voditelji Dnevnika opisali su nam svoje iskustvo.

Među putnicima u avionu Croatia Airlinesa, u koji je udario grom, bila je i ekipa Dnevnika Nove TV.

Voditelj Dnevnika Nove TV Saša Kopljar opisao je svoje, kako kaže, neobično iskustvo.

- Reklama -

“Letio sam puno puta, ovo mi se nikada nije dogodilo. Prvi put sam ovo doživio i preživio. U avionu smo se šalili – kad su odjednom počele turbulencije i glasan prasak”, rekao je Kopljar.

Let iz Dubrovnika Let iz Dubrovnika (Foto: Petar Pereža)

Kaže da on nije vidio jaku svjetlost, iako drugi jesu.

“Stjuard nas je umirivao, a mi smo pjevali ‘ne može nam nitko ništa, jači smo od sudbine’”, kroz smijeh se prisjeća Kopljar.

Da je bilo spektakularno, smatra voditelj Dnevnika Nove TV Petar Pereža.

“Bilo je spektakulrno, ali ne dramatično. Znali smo da se takve stvari događaju jer smo o njima izvještavali u našim informativnim emisijama. Znali smo i da takva prirodna pojava nema posljedice po putnike, eventualno možda po tehničku ispravnost, ali vrlo rijetko. Letjeli smo dalje kao da se ništa nije dogodilo. Nije bilo urlika, iako smo se malo uplašili glasnog udara koji je bio poput jače petarde”,

Dodaje da to nije trajalo duže od jedne sekunde.

“Bila je jedna bebica, koja se uopće nije probudila kad je udario grom. Ekipa Dnevnika je to sve okrenula na smijeh i do Zagreba se nismo prestali smijati”, prisjeća se Pereža.

Kazao je da je avion pregledan nakon slijetanja i da je dalje normalno nastavio letjeti za Frankfurt. “Nemam nikakvih nuspojava, samo sam noćas malo svijetlio u mraku”, smije se Pereža.

Letjeli su u četvrtak navečer iz Dubrovnika za Zagreb, nakon što je održano polufinalno ocjenjivanje u kategoriji Telenovela za 50. Međunarodnu nagradu Emmy.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular