Tuesday, May 30, 2023
spot_img
HomeSHOWBIZHalle Berry skoro zamrzila muški rod, a onda se pojavio on

Halle Berry skoro zamrzila muški rod, a onda se pojavio on

- Reklama -


Ljubavni život holivudske glumice Halle Berry bio je poprilično buran. Na početku karijere ostala je bez 80 posto sluha na jednom uhu nakon što ju je bivši dečko udario u glavu. Nikad nije otkrila njegov identitet, a logičan slijed događaja bio je raskid.

Prvi put se udala za sportistu Davida Justicea. Nikad se nije saznao zvanični razlog kraha njihovog braka, međutim, spekulisalo se da ju je fizički maltretirao.

Drugi brak imala je sa muzičarom Erickom Bennettom, sa kojim se razvela nakon niza njegovih prevara i liječenja od seksualne zavisnosti.

Nakon dva razvoda, zaljubljuje se u kanadskog modela Gabriel Aubryja, sa kojim nije ušla u brak, ali su dobili kćerku Nahlu. Par se rastao nakon četiri godine zajedničkog života.

Treći put je na ludi kamen stala sa kolegom, glumcem Olivierom Martinezom. Ipak, odlučili su da se razvedu, a iz njihove ljubavi rodio se i Maceo Robert Martinez koji sada ima osam godina.

Iako se tri puta razvodila, nije izgubila vjeru da će jednog dana iskreno voljeti. I, tako je i bilo. Počela je vezu sa muzičarom Van Huntom, koji je četiri godine mlađi od nje.

“Halle misli da je on taj pravi. Ponovo ju je učinio sretnom nakon niza razočarenja. Naučio ju je kako voljeti i kako voljeti sebe”, rekao je izvor blizak glumici, a prenijeli su strani mediji, piše B92.

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular