Tuesday, May 30, 2023
spot_img
HomeMUZIKAHaris Berković u Beču u „sendviču“ sa Monikom Ivkić i Teom Tairović

Haris Berković u Beču u „sendviču“ sa Monikom Ivkić i Teom Tairović

- Reklama -


Atraktivna Monika Ivkić, koju je publika širom Balkana upoznala kao  sjajnu učesnicu „Zvezda Granda“, u Beču je predstavila svoj novi album.  Tridesetogodišnja pjevačica, koja je rođena u Gradačcu, na promociju je stigla u luksuznoj limuzini, a zajedno sa njom došli su i Haris Berković i Tea Tairović.

Haris i Tea imaju duetske pjesme sa Monikom i zato ne iznenađuje što su skupa stigli na ovaj svečani događaj. Jedino je pitanje kako će na sve reagovati Rada Manojlović dok gleda svog dečka između dvije atraktivne i lijepe pjevačice.

monika ivkic promocija

Za odličnu organizaciju promocije albuma u Beču, u luksuznom restoranu „Semendrija“, zaslužan je Hajrudin Mešanović Rudi, najpoznatiji organizator koncerata u Beču, koji je nedavno osnovao muzičku izdavačku kuću„R-Music stars Production“, a njeni prvi članovi su Monika Ivkić i Tea Tairović.  Ovom prilikom Monika i Tea su predstavile duet „Samo moj“, dok su Monika i Haris Berković izveli zajedničku pjesmu „Neću više da se krijem“.

monika ivkic promocija1
monika ivkic promocija3

Na promociji je bio veliki broj zvanica, među kojima je bio i uspješni biznismen Bahrija Kačapor, kojeg Sarajlije pamte kao vlasnika odlične diskoteke „Aqua“, u kojoj su se 2000-tih godina okupljala najveća muzička imena Balkana. Kačaporu je muzika ostala velika ljubav, tako da iako godinama živi u Beču i bavi se izgradnjom i prodajom nekretnina, redovno posjećuje sve promocije i koncerte u glavnom gradu Austrije. Među zvanicama je bio i uspješni organizator koncerata Semir Delalić, te Mujo Musić, bivši suprug Selme Bajrami.Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular