Wednesday, October 4, 2023
spot_img
HomeFILM I TVHauser bosonog reklamirao svoje vino, a fanovi pišu da im je neugodno...

Hauser bosonog reklamirao svoje vino, a fanovi pišu da im je neugodno (VIDEO)

- Reklama -


Violončelist Stjepan Hauser snimio je video koji je postao viralan na Twitteru, a u njemu bosonog u vinogradu reklamira vlastito vino nazvano Hauser.

Hauser u videu ispija vino i potom zavodljivim glasom govori u kameru.

“Gospodična, ovo vino je toliko dobro, koje je to vino? Znaš li? Mama mia. Okus ljubavi, okus romance, konačno u boci. Gospodična, ovo može biti poslano tebi i možemo zajedno uživati u našoj novoj avanturi”, govori Hauser u videu, piše Index.

- Reklama -

Gomila komentara i memova

Snimku je pregledalo više od 12 tisuća ljudi, a ispod videa zaredali su se brojni komentari pa ćemo izdvojiti neke od njih. “Umjetnik, kao i svi… Opičen do bola. Ima para, zna gudat, sad ima i vinograd, a žene će mu progledat kroz prste taj seljoberski šarm nastup”, piše jedan tviteraš.

“This can be shit to you any moment”, piše drugi tviteraš. “Trebao nam je hrvatski Salt Bae”, “Nikad nije znao komunicirati riječima, ali ono baš nikad. Obožavao sam njihove svirke i molio sve svece u koje ne vjerujem da začepi u pauzama između kompozicija”, “Cringe malo jači…”, “Mene je blam u njegovo ime”, još su neki od komentara ispod objave.

#social-embed_5

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular