Tuesday, September 26, 2023
spot_img
HomeLIFESTYLEHoroskopski znakovi koji će vas ostaviti čim primijete jednu vašu manu

Horoskopski znakovi koji će vas ostaviti čim primijete jednu vašu manu

- Reklama -


Ovi znakovi Zodijaka imaju naviku prekidati veze pune ljubavi, ignorirajući pri tom pozitivne osobine ako primijete samo jednu očiglednu manu kod svog partnera.

1. Ovan

Ovan je jedan od najkritičnijih znakova. Često se ljuti na svog partnera. Pomno promatraju svoje partnere čim uđu u vezu i maksimalno im se posvete. Stalno preispituju njihovo ponašanje sve dok ne primijete mane preko kojih ne mogu preći.

2. Lav

Kad se Lav zaljubi, to učini brzo i naglo. Stoga, u početku malo obraćaju pozornost na pravu osobnost svog partnera. Međutim, tokom veze, kada im se partner otvori, oklijevaju prihvatiti čak i njihove jednostavne mane. Lav je stvarno predan u vezi, ali bi unatoč tome raskinuli sve u potrazi za besprijekornom ljubavi, piše 24sata.

- Reklama -

3. Djevica

Općenito, Djevica gubitak partnera proživljava kao da gubi dio sebe. Ali, ako otkriju da je njihov partner kockar ili alkoholičar, bježe što dalje mogu. Treba im dugo da prihvate prekid iako su ga one inicirale. Proživljavaju dugotrajnu tugu sve dok ne pronađu novu vezu.

4. Ribe

Budući da su vodeni znak, Ribe bezglavo srljaju u bilo kakav odnos kad pretpostave da je osoba vrijedna njihovog vremena. No vrlo su kritični prema fizičkim osobinama svog partnera, piše Pinkvilla.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake
- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular