Saturday, March 25, 2023
spot_img
HomeMUZIKAIgor Vukojevic - novi singl "Kapija"

Igor Vukojevic – novi singl “Kapija”

- Reklama -


Igor Vukojević je objavio novi singl “Kapija”, koji je za kratko vrijeme osvojio publiku, ali i privukao veliku pažnju domaćih i regionalnih medija, koji su mu posvetili značajan prostor za predstavljanje.

Ova lagana pop balada nosi Vukojevićev prepoznatljiv autorski pečat.
Osim što je radio muziku, tekst i aranžman za novu pjesmu, Igor ju je u potpunosti i odsvirao u njegovom muzičkom ateljeu, uz Aleka Aleksova, koji je svirao klavijature.

“Kapija“ je ekranizirana u minimalističkom stilu, kako bi se naglasila emocija, a fokus i pažnja publike bili na pjesmi, riječima i melodiji.

Mislim da muzika treba prvenstveno da se sluša, jer to slušatelja vodi u drugu dimenziju. Odavno se ovdje sve svelo na vizualizaciju, a video je surovo preuzeo primat u muzičkoj industriji. Želim u svojim pjesmama prezentovati drugu vrstu prioriteta i omogućiti da pažnja bude usmjerena na sadržaj, na emociju, jer, kako reče jedan pametan čovjek, estetika je danas bolest nesuštine”, rekao je Igor Vukojević o novoj pjesmi i spotu.

Nakon fantastičnog dueta sa Žanamari Perčić “Srce ne pita“, numerom “Kapija“ Igor nastavlja najavu i pripreme za novi album koji bi trebao biti album prvijenac na hrvatskom tržištu, a koji će biti objavljen u izdanju „Croatia Recordsa“.

Supported by TNT Grupacija
- Reklama -Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular