Thursday, March 30, 2023
spot_img
HomeFUDBALIncident prije Svjetskog prvenstva u Kataru (VIDEO)

Incident prije Svjetskog prvenstva u Kataru (VIDEO)

- Reklama -


Ekipa danske televizije doživjela je neugodnost tijekom javljanja uživo u Katru.

Za samo četiri dana počinje Svjetsko prvenstvo u Katru, a već se dogodio incident koji je dospio na naslovnice svjetskih medija. Veliku je neugodnost doživjela ekipa danske televizije TV2, kojima su zaštitari zaprijetili da će im razbiti kameru.

Novinar Rasmus Tanthold javio se uživo iz Dohe za svoju televiziju, a samo koji trenutak kasnije pojavila su se tri muškarca u električnom vozilu. Jedan od njih je izašao iz vozila, prekrio kameru i poručio im da ne smiju snimati.

- Reklama -

“Pozvali ste cijeli svijet, zašto ne smijemo snimati? Ovo je javni prostor, ne treba nam dozvola”, kazao je danski novinar i pokazao svoju akreditaciju.

Nažalost, nije stalo na tome. Muškarac je zaprijetio danskoj ekipi da će im razbiti kameru, na što mu je Tanthold žustro odgovorio:

“Želite razbiti kameru? Ma možete ju razbiti”, rekao je.

Uslijedila je ekspresna isprika organizatora u kojoj su poručili da je ekipa danske televizije “greškom prekinuta u svom obavljanju posla”. No, uputili su savjet svim “subjetima da poštuju važeće dozovole”.

Upravo je danska nogometna reprezentacija jedan od najžešćih kritičara katarskog režima, kojeg optužuju za kršenje ljudskih prava.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular