Wednesday, October 4, 2023
spot_img
HomeKOLUMNEIspovijest djevojke sa splava: Voda nam bila do koljena, krenula sam da...

Ispovijest djevojke sa splava: Voda nam bila do koljena, krenula sam da plačem

- Reklama -


Poznati beogradski splav Freestyler potonuo je u novogodišnjoj noći, a strašni prizori “zapljusnuli” su društvene mreže i medije tokom cijelog dana. Jedna djevojka objavila je na mrežama koliko je bilo opasno sinoć i rekla da je voda stigla do koljena.

„Mi smo čekale Novu godinu na Freestyleru i splav je počeo da tone. Voda nam je bila do koljena i to baš kod nas je krenuo da tone, u separeu. Krenula sam plačem i dramim. Sad mi je smješno, ali nije bilo ni malo. Dobro je da smo svi spasili živu glavu, a mogli smo se podaviti u onoj vodi“, objavila je stanovita Mina na Tiktoku.

@minaerceg Titanik 2 #fyp #newyear #viral #foryou #balkan ♬ original sound – Mina Erceg

Podsjetimo, beogradski splav „Freestyler“ napola je potonuo sinoć tokom dočeka Nove godine. Svjedoci drame koja se dogodila u popularnom klubu kažu da je voda počela da nadire desetak minuta nakon ponoći, ali da u prvom trenutku nisu shvatili šta se dešava. Kada se splav nakrivio, počela je panika i bijeg ka izlazu.

- Reklama -

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić rekao je, odgovarajući na pitanja novinara prilikom posjete prvorođenoj bebi, upitan o potonuću splava Freestyler, da nije bio na mjestu događaja, ali da je čuo da je „splav primio dva do tri puta više ljudi od dozvoljenog broja“.

On je najavio da će se sve okolnosti ispitati, a najavio je i borbu protiv nelegalnih splavova.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake
- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular