Thursday, June 1, 2023
spot_img
HomeFILM I TVJasmin Stavros boluje od raka kostiju: Sumnjaju i na želudac, to bi...

Jasmin Stavros boluje od raka kostiju: Sumnjaju i na želudac, to bi bilo pogubno

- Reklama -


Hrvatski pjevač Jasmin Stavros otkrio je da boluje od teške bolesti – raka kostiju, a kako je za IN magazin ispričao, pred njim je borba za život.

Saznanjem da je Stavros obolio potresla je njegovu porodicu, prijatelje i sve koji ga poznaju, a kako kaže, za bolest je saznao kada je otišao na pregled zbog bolova u leđima, a nakon dijagnoze, još je na bolničkom liječenju.

“Sada me užasno boli. Bole me leđa. Idem na zračenja i ta zračenja su vrlo bolna i moram leći i onda mi se stvara kontakt sa živcima i to je užasno bolno, ali istrpim tih deset minuta. Bolest je nastala tamo negdje u prvom mjesecu. Imao sam bolove u trbuhu i onda sam dobio čir na dvanaestercu, to su me operisali hitno u Karlovcu i onda sam dobio sepsu pa su me prebacili na odjel u Karlovac i tamo sam bio nekih 12-13 dana i došao sam doma i odmah sutradan u Vinogradsku jer se nije moglo izdržati od bolova, a nije se znalo šta mi je. Ništa vam ne znam… Evo, tek je drugi dan zračenja i treba proći jedno pet-šest dana i tek ćemo onda znati gdje sam, kud sam, u kakvom sam stanju i to će biti to. Evo, sad se osjećam da ću se oporaviti i doktori i sestre i svi koji rade ovdje stvarno maksimalno se trude”, naveo je Stavros, piše Jutarnji.hr.

- Reklama -

Kaže da je dijagnoza rak kostiju, ali da se sumnja da ima još rak i želuca.

“Daj Bože da to ne bude jer to bi bilo pogubno za mene”, kazao je.

Poznato je da Stavros inače živi zdravo i često boravi u prirodi. Upravo zbog toga, kaže, nije očekivao ovakvu dijagnozu.

“Ma ne, nikako”, dodao je.

Istakao je i to da mu u ovakvim situacijama vjera mnogo pomaže.

“Pa jedino to. Stalno mi je krunica u ruci i molim se po cijele dane. Jedino mi je žao što sam imao puno nastupa, svaki vikend po dva, čak i tri, sve sam to morao otkazati. Bit će dobro. Ja sam optimist, vjerujem da će Bog to sve posložiti”, zaključio je Stavros.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular