Monday, September 25, 2023
spot_img
HomeBIZNISJasmina Ćorović-Kuburović, Nedim Šuta, Admir Čavalić i Selma Rizvić u Novom danu

Jasmina Ćorović-Kuburović, Nedim Šuta, Admir Čavalić i Selma Rizvić u Novom danu

- Reklama -


U Novom danu sutra gledajte:

Obilježava se neustavni 9. januar – Dan Republike Srpske. Svečani defile ove godine će umjesto u Banjaluci, kako je bilo do sada, biti održan u Istočnom Sarajevu. Uživo smo u istočnom Sarajevu i Banjaluci.

Česte su preuranjene pojave srčanog udara, kod mladih osoba, fizički aktivnih, zdravih, sa zdravim životnim navikama. Zašto su iznenadne srčane smrti, šta se desi u organizmu, da li je prevencija moguća? Koliko su danas pored srčanih oboljenja u porastu i oboljenja štitne žlijezde, dijabetisa. Kolika je sad uloga post-covida. Gošća Novog dana dr. Jasmina Ćorović – Kuburović, specijalistica interne medicine, ekspertica za ultrazvuk srca kod odraslih.

- Reklama -

Inflacija, recesija, krediti, krize, jednokratne pomoći, populizam – rješava li se suštinski ekonomska situacija u BiH? Kakva je trenutno ekonomska slika naše zemlje? Gost Novog dana ekonomski analitičar – Admir Čavalić.

Filogenist i biheviorist, dr. Nedim Šuta za Novi dan govori o ponašanju životinja. Kako, koliko pirotehnička sredstva utiču na ljubimce, da li su vlasnici kućnih ljubimaca odgovorni, kako ponašanje vlasnika utiče na ponašanje životinja.

Istraživači laboratorije Sarajevo Graphics Group sa Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Sarajevu i njihovi saradnici iz Udruženja DIGI.BA prezentuju nove virtuelne projekte: Trebinjska tvrđave, Bitka na Kozari, tri nove priče iz projekta Underground, te virtuelne posjete bh. podvodnom kulturnom naslijeđu WRECKS4ALL. Detaljnije u Novom danu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake
- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular