Friday, September 22, 2023
spot_img
HomeFILM I TVJedan brat ne smije u Hrvatsku, a drugi je navodno derao srpsku...

Jedan brat ne smije u Hrvatsku, a drugi je navodno derao srpsku zastavu

- Reklama -


Nakon što je u dva dana zaradio pet prekršaja, glumcu Sergeju Trifunoviću (51) zabranjen je ulazak u Hrvatsku, cijelu Europsku uniju, kao i Norvešku, Island, Lihtenštajn – i to na godinu dana.

Trifunović je prvi prekršaj počinio na gradskoj plaži Kašjuni, gdje je bez nadzora, odnosno povodca i brnjice, među kupače pustio svog njemačkog ovčara. Građani su pozvali policiju koja je stigla na Kašjune, gdje ih je glumac vrijeđa​o.

​Nakon što je policija završila taj postupak, u kojem je Trifunović na Općem prekršajnom sudu kažnjen za dva prekršaja sa 500 eura i 50 eura sudskih troškova, ponovno je kršio Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira kada je u Bosanskoj ulici, u središtu Splita, pustio psa bez nadzora za što je na istom sudu kažnjen sa 200 eura, prenosi Jutarnji.

T​rifunović je aktivan bio i na društvenim mrežama, u posljednjem statusu vrijeđao je splitske policajce pa ga je policija kaznila i treći put. Kaznu od tisuću eura platio je na graničnom prijelazu Bajakovo nakon čega se ponovno oglasio na društvenoj mreži.

- Reklama -

“Taj znak je oblijepljen s 28 naljepnica i ne vidi se ništa. Odlazimo na sud i ja sam u jednom trenutku pitao ‘Vi baš želite da me je*ete?‘ To je okarakterizirano kao uvreda”, ispričao je glumac za Dnevnik Nove TV.

On je zatim na Instagram profilu iznio žestoke uvrede na račun policajaca i njihovih majki.

Trifunovića se mnogi sjećaju i kao dečka hrvatske manekenke Kristine Sajko (41). Njih su dvoje prvi put bili u vezi 2006. kada je on glumio u seriji ‘Sleeper Cell‘. Nakon samo nekoliko mjeseci razišli su se zbog poslovnih obveza, no ostali su u dobrim odnosima. Kasnije su ponovno neko vrijeme bili zajedno.

Njegov mlađi brat Branislav Bane Trifunović (45) prošle je godine oženio hrvatsku glumicu Tihanu Lazović na Salašu 137 u blizini Novog Sada. Tihani je kuma bila glumica Marina Redžepović, a Branislavu Nedžad Mulaomerović, sarajevski arhitekt i bubnjar benda Letu štuke, koji je i zabavljao goste na vjenčanju. Da se među zadarskom glumicom i 13 godina starijim beogradskim kolegom rodila ljubav postalo je jasno u siječnju 2020. na premijeri filma ‘Ajvar‘. Iako na društvenim mrežama nisu krili svoju ljubav, o njoj ipak nisu željeli na početku javno govoriti. Upoznali su se u beogradskom kafiću, tijekom snimanja srbijanske serije ‘Tajkun‘ u kojoj su oboje glumili.

Na vjenčanju im se okupilo 140 uzvanika, među kojima je bilo dosta zvijezda poput Slavka Sobina, Anđele Ramljak, Adriana Pezdirca, Gorana Bogdana, Helene Minić Matanić i redatelja Dalibora Matanića, Severine… Svirali su im Letu štuke, Neno Belan, Bojana Stamenov i njezin bend, DJ Pepe, Dejan Petrović, a na pozornicu se kao iznenađenje popela i pjevačica Severina koja je otpjevala pjesmu ‘Mili moj‘. Prvi ples mladenci su otplesali na pjesmu ‘Odnesi me‘ Vlade Divljana.

Braća Trifunović inače se slažu oko nekih životnih stavova, no karakterno su potpuno različiti. Njihov otac Tomislav također je poznati kazališni i filmski glumac pa ne čudi da su i njegovi sinovi naslijedili glumački talent.

Branislav Bane Trifunović također se 2019. našao u središtu skandala kada je pred kraj predstave ‘Pad‘ Kokana Mladenovića navodno poderao srpsku zastavu i izazvao nezadovoljne reakcije kod dijela publike u Leskovcu. Glumac je kasnije izjavio da on nije poderao zastavu jer je u tom trenutku u predstavi “bio mrtav”, a čin deranja zastave kako bi od nje napravila haljinu u predstavi je odradila njegova ‘kći‘.

“Nisam se čak ni trudio objasniti da nisam ja poderao zastavu. Zar je bitno tko je to napravio? Riječ je o kazališnoj predstavi, a objašnjavati nekome što je umjetnost, fikcija i metafora, potpuno je bespredmetno”, rekao je Trifunović u intervjuu za Danas.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular