Sunday, December 10, 2023
spot_img
HomeITJeste li ih isprobali? Ovo su najbolje nove opcije na Viberu

Jeste li ih isprobali? Ovo su najbolje nove opcije na Viberu

- Reklama -


Kao i sve popularne aplikacije za dopisivanje, i Viber nastoji na razne načine privući nove korisnike dok usput starima daje dovoljno noviteta kako bi ostali. Jeste li i vi isprobali ove zanimljive značajke?

Viber je dobio kanale

Viber je prije par mjeseci uveo kanale, nakon čega je počeo aktivno uključivati raspon digitalnih proizvoda i usluga – mobilno plaćanje, naručivanje taksija i hrane, vremenska prognoza i još niz drugih usluga. Korisnici se mogu pretplatiti na kanale na Viberu kako bi pratili informacije i interese koji ih zanimaju, s time da u Hrvatskoj postoji više od 100 javnih Viber kanala.

Plaćanje unutar Vibera? Zašto ne?

Viber je proširio poslovanje na digitalna plaćanja s mobilnim novčanikom dostupnim unutar aplikacije. Nova funkcija omogućava korisnicima Vibera slanje novca drugim osobama i poslovnim subjektima kao i postavljanje digitalnog novčanika za pohranu novca (za početak eura). Planira se i proširenje na druge valute, zajedno s novim uslugama koje će uskoro biti dostupne, piše tportal.

- Reklama -

PIN za dodatnu zaštitu

Viber je uveo novu sigurnosnu značajku – dvostupanjsku potvrde. Dodatna razina sigurnosti korisnicima omogućuje provjeru autentičnosti svojih računa pomoću PIN koda i emaila.

Korisnici koji odluče omogućiti značajku dvostupanjske potvrde trebat će odabrati šesteroznamenkasti PIN broj te potvrditi svoju email adresu. Kako bi se prijavili na Viber na mobilnom uređaju ili desktopu, korisnici će morati potvrditi račun upisom svog PIN koda. U slučaju da zaborave PIN, koristiti će se prethodno definirani email kako bi se korisniku pomoglo da ponovno pristupi svom računu.

Pored toga, PIN kod će onemogućiti mogućnost deaktivacije računa pomoću Vibera na desktopu. Svatko tko pokuša deaktivirati Viber račun putem desktopa morat će koristiti PIN kod.

Ljetni paket, horoskop i hrpa zabavnih sadržaja

Kako tradicija nalaže, Viber je ovog ljeta napravio novi zabavni paket stickera koji će vam pomoći da izrazite svoje osjećaje stickerom. Viber je pripremio poseban izbor čestitki. Tako smo imali Međunarodni dan poljubaca 6. srpnja, Svjetski dan čokolade 7. srpnja, Svjetski dan emotikona 17. srpnja i Svjetski dan prijateljstva 30. srpnja.

Kompanija je pored naljepnica priredila i ljetni horoskop.

Malo čišćenja sadržaja – bez izlaska iz grupe

Kad smo dio grupnog razgovora koji šalje hrpe poruka ili slika, te poruke mogu zatrpati zapremninu našeg smartfona. Viber omogućava brisanje svog sadržaja iz razgovora bez potrebe za izlaženjem. Sve što trebate napraviti je otvoriti razgovor koji želite počistiti, povući lijevo i birati stavku za brisanje sadržaja odnosno ‘Clear Chat Content’. Ovim ćete pobrisati sve slike i videe iz razgovora bez brisanja samog razgovora.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular