Sunday, January 29, 2023
spot_img
HomeFUDBALJović se opasno zamjerio navijačima Fiorentine, pa morao da se izvini

Jović se opasno zamjerio navijačima Fiorentine, pa morao da se izvini

- Reklama -


Srpski fudbaler Luka Jović kaže da je potpuno fokusiran na svoju formu u Fiorentini, nakon ljutnje koju je njegov intervju izazvao u toskanskoj javnosti.

Italijani su protumačili da mu je Fiorentina odskočna daska za veći klub poslije neuspešnog boravka u Real Madridu.

“Mislim da je Fiorentina odlična odskočna daska da se vratim u top formu i neki veliki klub opet”, rekao je Jović, a sada morao da se opravda.

- Reklama -

“Žao mi je ako su mediji pogrešno protumačili moju izjavu, jer se osjećam dobro u Fiorentini i maksimalno sam fokusiran na ovu sezonu. Ne pamtim da sam ovako bio sretan i ispunjen. Jedino što mogu da kažem je da ću nastaviti da dajem svoj maksimum da bismo postigli svoje ciljeve i nadam se da mogu da ostavim svoj trag ovde”, objasnio je Jović, a prenio je Football Italia.

On je u Fiorentinu stigao poslije tri godine u Real Madridu, gdje nije bio konstantan, niti je stalno dobijao šansu, niti je zbog povreda stalno bio dostupan trenerima.

I kada jeste, nije „pucao od samopouzdanja“, pa je Fiorentina djelovala kao dobar potez. Za 18 utakmica, dao je šest golova u dresu „viole“.

Jović je sa ekipom iz Firenze potpisao dvogodišnji ugvor, s tim što „viola“ ima mogućnost da ugovor produži za još dvije godine i da mu udvostruči trenutnu platu od dva i po miliona godišnje.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular