Wednesday, June 7, 2023
spot_img
HomeGLOBUSKćerka Putinovog činovnika koja je ustala protiv rata sada prolazi kroz pakao

Kćerka Putinovog činovnika koja je ustala protiv rata sada prolazi kroz pakao

- Reklama -


Dijana Isakova, ćerka ruskog poslanika Edzarda Isakova, koja je pobjegla u inostranstvo nakon što ju je otac optužio za izdaju jer je digla glas protiv invazije na Ukrajinu, podjelila je na Fejsbuk profilu emotivnu ispovjest u kojoj navodi da strahuje od odmazde iz matične države.

Naime, njen otac je bio bjesan zbog njenih istupa i upozoravao ju je da se na društvenim mrežama suzdrži od kritikovanja ruskog predsjednika.

„Razgovarala sam s ocem, svi moji strahovi su se obistinili. Rekao mi je da sam izdajica naše porodice, neprijatelj naroda i zločinac. Kada je počeo rat u Ukrajini, vidjela sam pakao kroz koji ti ljudi prolaze. Saosjećala sam s njihovom patnjom“, navela je Isakova.

- Reklama -

Nakon što se aktivirala na društvenim mrežama, kćerka ruskog zvaničnika organizovala je i protest u Sočiju kada je i uhapšena. Nakon što je puštena iz pritvora, napustila je Rusiju i preselila se u Gruziju, ali strahuje da će je “duga ruka” Moskve na kraju stići.

“Bojim se da ću završiti u zatvoru. Mislim da mogu učiniti više dobrih stvari, ali ne u zatvoru”, navela je Isakova.

Dodaje da bi Putin i njen otac trebalo da odgovaraju za svoje postupke.

“Iza svake okrutne osobe postoji nesrećno dijete koje se boji da prizna svoju slabost, ranjivost i svoje potrebe. Neko je bio okrutan prema Putinu dok je bio dijete i to je bilo bolno. Naravno, Putin bi trebalo da snosi odgovornost, ali to ne znači da bi trebalo da ga streljamo”, navela je devojka.

“Prodala je sopstvenog oca”

Njen otac je o “izdaji” svoje kćerke govorio i javno. Kako je rekao, smatra da je Dijana dobila novac od zapadnih medija da istup protiv Putina.

“Prodala je sopstvenog oca, domovinu i napustila Rusiju. Teško je pronaći riječi kada shvatite da je vaša kćerka izdajica. Ona više nije dijete, ima 25 godina. Ja sam je odgojio, ne bježim od odgovornosti. Trebalo bi da se vrati u Rusiju”, rekao je Isakov.

Optužio ju je i da je potrošila svoj novac, a zatim ga molila za finansijsku podršku dok nije uspjela da stekne odgovarajuće zanimanje i onda je napustila fakultet.

Još je poručio kako bi je trebalo poslati u Donbas kao dobrovoljca jer, kako tvrdi, samo tako iz prve ruke može da razumije zašto Rusija u Ukrajini vodi “specijalnu vojnu operaciju”.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular