Saturday, June 3, 2023
spot_img
HomeVIJESTI"Korist od zabave": Inicijativa koja je motivirala srednjoškolce u Sarajevu

“Korist od zabave”: Inicijativa koja je motivirala srednjoškolce u Sarajevu

- Reklama -


Da mladi ljudi – u ovom slučaju srednjoškolci – mogu razviti inicijativu i hvale vrijednu ideju učiniti realiziranom, pokazuje večerašnje okupljanje u Domu mladih u Sarajevu.

Ondje je sarajevski lokalni tim Asocijacije Srednjoškolaca u BiH upriličio zabavu na koju se odazvalo više od dvije stotine mladih ljudi, a s ciljem prikupljanja sredstava, od prodanih ulaznica prije svega, koja će se u konačnici utrošiti u realizaciju poticajnih ideja srednjoškolaca.

Iza organizirane zabave za srednjoškolce stoji ova organizacija nestranačke i nepolitičke pozadine, koja inače broji oko 1200 članova širom Bosne i Hercegovine.

- Reklama -

“Sav novac koji zaradimo od ulaznica će biti uložen u srednjoškolce, naše članove i svakako u sve buduće projekte, aktivnosti i sastanke našeg Lokalnog tima Sarajevo. Ovom prilikom se želimo načelniku opštine Stari Grad i Opštini Stari grad, te Domu Mladih i upravi na tome što su nam ukazali svoju podršku i povjerenje te ustupili prostor za našu fundraising zabavu”, naveli su mladi organizatori iz Lokalnog tima Sarajevo Asocijacije srednjoškolaca u BiH.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

 

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular