Monday, September 25, 2023
spot_img
HomeKOLUMNEKurti osudio ranjavanje u Štrpcu: Osumnjičeni će se suočiti s pravosuđem

Kurti osudio ranjavanje u Štrpcu: Osumnjičeni će se suočiti s pravosuđem

- Reklama -


Kosovski premijer Albin Kurti osudio je ranjavanje dvojice građana srpske nacionalnosti kod Štrpca, rekavši da će se osumnjičeni za napad, kojeg je privela Kosovska policija, suočiti sa pravosudnim organima.

Kurti je poželio brz oporavak dvojici povrijeđenih, ističući da će se istraga nastaviti dok se slučaj potpuno ne rasvjetli, prenosi Koha.

„Najoštrije osuđujem napad na dva građanina Kosova u Štrpcu. Duboko zabrinuti zbog njihove povrede. Prema informacijama, mladići od 11 i 21 godine su van životne opasnosti i želim vam brz oporavak. Kosovska policija je već uhapsila osumnjičenog, koji bez sumnje mora i hoće da se suoči sa pravosudnim organima. Nadležne jedinice će nastaviti istrage dok se ne razjasne sve okolnosti ovog neprihvatljivog i za osudu čina“, napisao je Kurti.

Uhapšen osumnjičeni za ranjavanje mladića srpske nacionalnosti iz Štrpca

- Reklama -

Predsjednik kosovske vlade naveo je da je Kosovska policija maksimalno angažovana u obavljanju svojih dužnosti kako bi zaštitila živote i imovinu svih bez razlike.

Blokiran saobraćaj kod Štrpca nakon ranjavanja mladića i dječaka

Ova Kurtijeva izjava usljedila je nakon što je njegova politika od strane zvaničnog Beograda bila okarakterisana kao inspirator današnjeg ranjavanja dječaka i mladića srpske nacionalnosti kod Štrpca, koji su iz vozila u pokretu pogođeni u predjelu ramena i šake.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake
- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular