Saturday, January 28, 2023
spot_img
HomePOČETNALjeto u novembru: Građani Sarajeva uživaju u toplom danu, ulice prepune šetača

Ljeto u novembru: Građani Sarajeva uživaju u toplom danu, ulice prepune šetača

- Reklama -


Iako je kalendarski jesen uveliko nastupila, sunčano vrijeme i temperatura od 24 stepena Celzija u Sarajevu u tome baš i ne idu u prilog. Produženo Miholjsko ljeto 1. novembra brojni građani su iskoristili za uživanje u prelijepom i toplom danu.

Fotoreporter N1 zabilježio je objektivom kako su ulice glavnog grada Bosne i Hercegovine prepune šetača, a tu su i mnogi koji su iskoristili priliku da predahnu od šetnje na klupama u parku i uz poznata šetališta, a oni mlađi i da se fotografišu u prelijepom prirodnom okruženju.

S obzirom na visoke temperature za ovo doba godine, građani su se i obukli laganije, a da je jesen stigla u Sarajevo dokaz je samo opalo žuto lišće.

- Reklama -

Inače su za danas meteorolozi najavili i do 30 stepeni u određenim gradovima u BiH, dok će se niz lijepih dana prekinuti za vikend kada se očekuje kiša i znatno niža temperatura zraka.

Međutim, tu nije kraj lijepom vremenu s obzirom na to da prognoze meteorologa procjenjuju da će novembar biti sunčan sa izuzetno toplim intervalima te da će građani BiH sačekati da stigne prava zima.

Uživajte u našoj fotogaleriji:

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

 

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular