Thursday, June 1, 2023
spot_img
HomeVIJESTIMajka monstruma s Cetinja: Ja sam bez duše i ne znam hoću...

Majka monstruma s Cetinja: Ja sam bez duše i ne znam hoću li preživjeti

- Reklama -


Dva dana poslije masovne pucnjave na crnogorskom Cetinju, Svetlana Borilović, majka Vuka Borilovića​, koji je u krvavom pohodu usmrtio desetero ljudi, progovorila je za Telegraf, piše Slobodna Dalmacija.

Ispričala je da je Vuk imao prekid filma i da je sve napravio nesvjestan stravičnih posljedica. Nesretna žena u suzama kaže da ništa nije ukazivalo na tragediju.

– Ja sam bez duše i ne znam hoću li preživjeti ovu muku. Kako ovo da me snađe od mog djeteta, da čitav grad i zemlju zavije u crno?! Zašto, sine, stalno se pitam, a odgovor nikada neću dobiti – rekla je Svetlana.

- Reklama -

Dodaje da Vuk nije bio problematičan ni poročan, da je bio miran čovjek koji je, izgleda, pukao zbog maltretiranja na poslu.

– Trpio je pritisak četiri, pet godina, a radio je kao šef osiguranja u Nacionalnom parku Lovćen. Priznajem, primijetila sam da je bio nervozniji u posljednje vrijeme, ali nije pravio problem. Bio je primjeran i kao otac obitelji i kao susjed – rekla je.

Svetlana je naglasila da njezin sin nije bio u sukobu ni s jednom od žrtava.

– Naši podstanari Martinovići doselili su se tek prije dva mjeseca, nikad se ni poprijeko nisu pogledali. Lijepo bi se javili kad nas sretnu i to je to. Ni s glavom te obitelji, Milošem, nije imao nikakav sukob, taman posla. Moj sin se nije svađao ni sa svojom ženom niti s bilo kim iz obitelji. Imao je skladan brak i divnu djecu – rekla je njegova majka.

Ona je u vrijeme tragičnog događaja bila na poslu.

– Doveli su me kući kad je sve bilo gotovo i kad je i on bio mrtav, tek poslije sam saznala što se dogodilo, kuku meni. Bolje što ni njega više nema kad je zvjerstvo napravio. Nitko ne može znati kako je mojoj utrobi s ovom mukom, koja me snašla nesretnu – poručila je Svetlana.

Majka ubojice novinarima nije otkrila gdje se nalaze Vukova supruga i djeca, koji su prije tjedan dana otišli na ljetovanje. Policija je obavijestila javnost da se njegova obitelj ne nalazi na teritoriju Herceg Novog.

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular