Sunday, September 24, 2023
spot_img
HomeFILM I TVMalo poznati detalji iz života Saše Popovića: Od garsonjere do voznog parka

Malo poznati detalji iz života Saše Popovića: Od garsonjere do voznog parka

- Reklama -


Saša Popović stekao je pravo bogatstvo kada se nakon “Slatkog greha” otisnuo, radeći prvo u “Zam” produkciji, potom u “Grandu”, čiji je bio osnivač, a dio novca od prodaje najveće muzičke kuće, uložio je u građevinarstvo, gdje trenutno uspješno pliva. U kompleksu luksuznih stanova na Bežanijskoj kosi koje prodaje, nalaze se i kvadrati za njegovu djecu, kćerku Aleksandru i sina njegove supruge Suzane, kojeg je prihvatio kao svog.

U intervjuu za Blic, Popović je otkrio detalje koji i nisu bili toliko poznati. U jednom trenutku dogodilo mu se i to da živi u garsonjeri, danas je vlasnik luksuznog voznog parka, gradilišta i stanova.

Kako je postao biznismen

Ističe kako je zadovoljan prošlom godinom i na poslovnom i privatnom planu te da nema nikakvih problema. Otkrio je i kako je došao na ideju da uplovi u nove poslovne vode.

- Reklama -

“Kada smo Brena i ja prodali “Grand”, razmišljali smo gde da uložimo novac. Nisam želeo da te pare iznosim u inostranstvo. Pojavio se plac baš preko puta moje kuće i sa mojim dobrim prijateljem Ostojom napravio sam firmu i krenuli smo sa gradnjom. Zadovoljan sam kako sve teče”, kazao je za Blic.

Kćerki i sinu kupili su i opremili stanove te garaže, a njegova supruga živi u kući s njim.

“Važno nam je da budemo blizu. Pošto sam penzioner, da me neko obilazi pod stare dane, a i mi da budemo blizu njih, daće Bog i unuci da dođu”, rekao je.

Proročanstvo Baba Vange

Na izjave da ima najskuplji vozni park na estradi, odgovorio je: “Volim automobile, ne volim time da se hvalim. Šta mi je ostalo još 15 godina života, da vozim još malo. Neki kažu da imam još dva lizinga i gotov sam”.

Imao je priliku i da razgovara sa Baba Vangom koja mu je prorekla da će umrijeti u 86. godini.

“Pitala me je da li želim da znam kada ću umreti, rekao sam da hoću i rekla je: ‘Umrećes u 86. godini, zaspaćeš i nećeš se probuditi’. Na jedno uvo mi je ušlo i na drugo izašlo, sada kada znam da je pogodila sve, i da će se ‘Slatki greh’ raspasti, da ću pevati, da ću biti direktor muzičke produkcije, moram i u ovo da joj verujem. Kada napunim 85, svaku noć ću kada legnem razmišljati da li je poslednja”, rekao je Popović.

Život u garsonjeri

U jednom momentu karijere izgubio je sav novac. Živio je u garsonjeri.

“Uzmem tako 20.000 maraka, koje sam svakog meseca ulagao kod Dafine, i razvučem ih kao karte pred Brenom i drugim kolegama, i kažem: “Ne znam da li ste vi nešto radili, ali ja sam se tako namučio”, i to je tako bilo devet meseci. A onda je preko noći sve nestalo. Banka se zatvorila i nisam imao pristup ničemu. Bez ijedne jedine marke sam ostao. Iznajmio sam garsonjeru od 12 kvadrata. Imao sam samo garderobu, patike, cipele, odela. Posle jedno godinu dana mi je neko obio stan i samo mi je ostala pidžama na krevetu. Tada sam pao u jednu vrstu depresije, prvo sam se obratio Breni, a ona nije htela da mi pomogne jer sam ih zavitlavao. Bio sam muzički urednik i počeo sam da komponujem pesme za sve pevače i počele su pare da stižu. Četiri godine sam bio u garsonjeri i onda sam našao kuću na Bežaniji, ali sam imao polovinu novca od sume koju su tražili, i Brena i Boba su mi kupili tu kuću. Vratio sam im drugu polovinu kada smo otvorili “Grand”. Sve se preživi. Imao sam veru u sebe jer sam imao zanat, imao sam harmoniku”, poručio je Popović.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular