Saturday, January 28, 2023
spot_img
HomeGLOBUSMedvedev: Pobjeda Ukrajine bila bi razlog za korištenje nuklearnog oružja

Medvedev: Pobjeda Ukrajine bila bi razlog za korištenje nuklearnog oružja

- Reklama -


Medvedev ističe da Zapad poručuje da se ”Rusiji ne smije dopustiti da dobije rat” te da to znači pobjedu Ukrajine.

Dmitrij Medvedev Zamjenik predsjednika ruskog Vijeća sigurnosti i bivši ruski predsjednik te bliski saveznik Vladimira Putina, Dmitrij Medvedev, oglasio se na Telegramu, ponovno spominjući nuklearno oružje.

Medvedev ističe da Zapad poručuje da se ”Rusiji ne smije dopustiti da dobije rat” te da to znači pobjedu Ukrajine.

- Reklama -

“Povratak teritorija Ukrajini znači raspad današnje Rusije, to je razlog za primjenu nuklearnog oružja” ”Cilj Ukrajine u ratu je već definirao kijevski režim – povratak svih teritorija koji su joj prije pripadali, odnosno, njihovo otklanjanje od Rusije. To je prijetnja opstanku naše države i raspad današnje Rusije”, navodi Medvedev.

Kaže da je to ”izravni razlog za primjenu članka 19. Osnova državne politike Ruske Federacije u području nuklearnog odvraćanja”, sugerirajući da bi Rusija imala pravo upotrijebiti nuklearno oružje u slučaju povratka okupiranih teritorija Ukrajini.

“Što je to ako nije izravno izazivanje svjetskog rata?” ”I tko onda planira nuklearni sukob, recite mi? Što je to ako nije izravno izazivanje svjetskog rata upotrebom nuklearnog oružja?”, piše dalje Medvedev. ”Nazovimo stvari pravim imenom. Zapadne zemlje guraju svijet u globalni rat. A samo potpuna i konačna pobjeda Rusije jamstvo je protiv svjetskog sukoba”, zaključio je, prenosi Index.hr.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular