Sunday, February 5, 2023
spot_img
HomeFUDBALMendy oslobođen jedne optužbe za silovanje

Mendy oslobođen jedne optužbe za silovanje

- Reklama -


Fudbaler Manchester Cityja Benjamin Mendy oslobođen je jedne od osam optužbi za silovanje, zbog nedostatka dokaza, saopšteno je iz suda u Chesteru.

Suoptuženi Louis Saha Matouri, također je oslobođen optužbi za dva silovanja i seksualni napad. Događaji su se navodno desili u julu i avgustu prošle godine. 

Francuskom odbrambenom igraču, kojeg je matični klub suspendovao na godinu dana, sudi se od avgusta u Chesteru, a i dalje je optužen za sedam silovanja, jedan pokušaj silovanja i jedan seksualni napad. 

- Reklama -

Saha Matouri, koji nema veze sa bivšim fudbalerom Louisom Sahom, i dalje je optužen za šest silovanja i tri seksualna napada. Obojica od početka suđenja negiraju optužbe. 

Mendy (28), koji je sa Francuskom osvojio zlato na Svjetskom prvenstvu 2018. godine, proveo je više od četiri mjeseca u istražnom zatvoru, u periodu od avgusta prošle godine do početka ove godine 

On se nalazio pod sudskim nadzorom do početka suđenja. Mendy je u tim iz Manchestera prešao 2017. godine za 52 miliona funti (oko 61,4 miliona eura). 

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular