Saturday, June 3, 2023
spot_img
HomeFUDBALModrić o odlasku kod Ronalda: U Realu sam si postao dosadan

Modrić o odlasku kod Ronalda: U Realu sam si postao dosadan

- Reklama -


Kapiten hrvatske reprezentacije upitan je o njegovoj budućnosti, a prokomentirao je i mogućnost ponovne suradnje s Cristianom Ronaldom u saudijskom Al-Nassru.

“S Ronaldom se nisam čuo. Šta da vam kažem? U Realu sebi postajem dosadan. Želja mi je ostati u Madridu. A ovo drugo su nagađanja i pisanja. Znam da vi nešto morate pisati i ja ne mogu na to utjecati. Mogu samo reći da mi je želja ostati u Realu.”

Osim utakmice potencijalnih transfera te dvoboja protiv Walesa, Modrić je prokomentirao i dvoboj s Turskom koji Vatrene očekuje u drugom kolu kvalifikacija.

- Reklama -

“Moramo se fokusirati na Wales da možemo sa samopouzdanjem i vjerom otići na Tursku. Ne želim ulaziti u to s koliko bismo bodova bili zadovoljni. Želimo imati šest bodova, to se od nas očekuje. Nogomet je dosta puta nepredvidiv. Nadam se da ćemo biti pravi i ostvariti maksimum.”

“Sami smo krivi jer su svi motivirani protiv nas. Postavili smo visoke standarde u zadnjih pet godina. Sve ekipe nas gledaju drugačije, žele osigrati najbolje moguće. Baš zato mi moramo biti još bolji i još veće zajedništvo pokazati. Moji suigrači me čine boljima. Oni su jako bitni. Bez njih ne bih mogao ostvariti ništa. Sve uspjehe ostvarujemo zajedničkom igrom.”, zaključio je Modrić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular